Farbenie vlasov u mužov
Prečo by som sa ako chalan nemal farbiť?
Podľa mňa to je normálne a dosť mužov to robí.
A to ti kto povedal? Kľudne sa farbi.
a čo si farbíš... nohavice, topánky, alebo čo...
Ja som zena, mam po 40- ke, nefarbim si vlasy uz asi 11 rokov a kym nie som sediva, ani nebudem. Ta sloboda je uzasna.
A ano, nevyzera to na chalanoch dobre a ani na mladych babach, lebo si drbnu zvacsa taku farbu, co im absolutne nesvedci, odfarbia na blond alebo daju divoke farby, az hnus. Hovorim len svoj nazor, niekto bude mat mozno iny.
@chlapec18 lebo väčšinou to evokuje, že buď nie je hetero, alebo je to pankáč, či člen nejakej skupiny
@chlapec18 aby si nevyzeral jak curak ... napriklad pre to
@chlapec18 predpokladám, že ide o farbenie vlasov? Aká je tvoja originál farba a akú by si si chcel dať? Kolega je originál tmavohnedý a farbí si na čierno. Ale on aj chodí tak inak oblečený, a tiež je to mladšia generácia. Myslím, že gotika to volajú, ten štýl. Sesternica detto
Farbili sa aj spevaci z Repete a tam to bolo teda na povazenie.
U mladych je to uplne ok. Akakolvek farba.
@chlapec18 Ono je to strasne individualne...niekto vie nosit aj zelene, ci modre vlasy, bez ohladu na pohlavie a mne sa to paci 😉! Ide ale o celkovy vyzor, styl obliekania a samotny zivotny styl.
@chlapec18 nie, nie je to normálne...
@chlapec18 ale prosim ta rob si co chces mas 18,kludne sa zafarbi aj na ruzovo-zeleno
Za mna je mi uplne jedno ci si chlap vlasy farbi, ci nie. Kludne moze mat aj zelene vlasy. Je to jeho hlava a on o nej rozhoduje.
na mladých sa mi to páči na starých nie
Asi zalezi na tom ako si ich farbis … farbenie a farbenie moze byt velky rozdiel

ved ked sa chces farbit, tak sa farbi. mne sa muzi v zrelom veku pacia, ked su presediveli. taky george clooney style :D