icon

Farbenie vlasov u mužov

chlapec18
6. mar 2025

Prečo by som sa ako chalan nemal farbiť?
Podľa mňa to je normálne a dosť mužov to robí.

crazy_cat_lady
6. mar 2025

ved ked sa chces farbit, tak sa farbi. mne sa muzi v zrelom veku pacia, ked su presediveli. taky george clooney style :D

koniarova
6. mar 2025

A to ti kto povedal? Kľudne sa farbi.

deti95060810
6. mar 2025

a čo si farbíš... nohavice, topánky, alebo čo...

chlapec18
autor
6. mar 2025

@koniarova no dosť ľudí povedalo že to na chalanoch nevyzera dobre ked sa farbia

nevenka
6. mar 2025

Ja som zena, mam po 40- ke, nefarbim si vlasy uz asi 11 rokov a kym nie som sediva, ani nebudem. Ta sloboda je uzasna.
A ano, nevyzera to na chalanoch dobre a ani na mladych babach, lebo si drbnu zvacsa taku farbu, co im absolutne nesvedci, odfarbia na blond alebo daju divoke farby, az hnus. Hovorim len svoj nazor, niekto bude mat mozno iny.

biba_18
6. mar 2025

@nevenka napríklad ja 😉 mne sa tie divoké farby na vlasoch u mladých páčia ...

123profil321
6. mar 2025

@chlapec18 lebo väčšinou to evokuje, že buď nie je hetero, alebo je to pankáč, či člen nejakej skupiny

krasneleto
6. mar 2025

@chlapec18 aby si nevyzeral jak curak ... napriklad pre to

123profil321
6. mar 2025

@chlapec18 predpokladám, že ide o farbenie vlasov? Aká je tvoja originál farba a akú by si si chcel dať? Kolega je originál tmavohnedý a farbí si na čierno. Ale on aj chodí tak inak oblečený, a tiež je to mladšia generácia. Myslím, že gotika to volajú, ten štýl. Sesternica detto

veklipo
6. mar 2025

Farbili sa aj spevaci z Repete a tam to bolo teda na povazenie.
U mladych je to uplne ok. Akakolvek farba.

oceanahory
6. mar 2025

@chlapec18 Ono je to strasne individualne...niekto vie nosit aj zelene, ci modre vlasy, bez ohladu na pohlavie a mne sa to paci 😉! Ide ale o celkovy vyzor, styl obliekania a samotny zivotny styl.

micusa2222
6. mar 2025

@chlapec18 nie, nie je to normálne...

klotildabazarik
6. mar 2025

@chlapec18 ale prosim ta rob si co chces mas 18,kludne sa zafarbi aj na ruzovo-zeleno

0silvia0
6. mar 2025

@chlapec18 si mlady, experimentuj pokial mas vlasy, u niektorych muzov nie su naveky. A konzervativne nazory si nevsimaj.

viestta
6. mar 2025

Za mna je mi uplne jedno ci si chlap vlasy farbi, ci nie. Kludne moze mat aj zelene vlasy. Je to jeho hlava a on o nej rozhoduje.

alenka58
6. mar 2025

na mladých sa mi to páči na starých nie

olimuc
6. mar 2025

Asi zalezi na tom ako si ich farbis … farbenie a farbenie moze byt velky rozdiel

chlapec18
autor
6. mar 2025

@olimuc zafarbit šediny

olimuc
8. mar 2025

@chlapec18 V pohode pokial nejdes do ciernej alebo nejakej strasne tmavej, ale zvolis 1 odtien svetlejsi ako mas prirodzenu farbu … najlepsie sikovna kadernicka poradi