icon

Farmasi cesnakový šampón

mara2010
3. jún 2023

Ahojte akú máte skúsenosť s týmto šampónom od farmasi rozmýšľam nad kúpou ale moc neverím tým veciam co ich reklamuju.

lucinka62
•
3. jún 2023

@mara2010 Ahoj,tak za mna úplna TOPKA,mám ho teraz a je to zatial jediný šampón čo mi pomohol,skúšala som už kadečo až sa nakoniec poštastilo a zabral,ale musíš ho používat aspon dva mesiace,samozrejme dovtedy som badala menšie zmeny, pozitívne samozrejme.Vlasy mi skoro prestali padat,vyrastajú mi malé vlásky,trošku mi zhrubly a zhustly...nerobím reklamu,náhodou som k tomu prišla tak sa delím o moje skúsenosti,idem objednávat dalšie 3 flaše 😁

suzitok
•
3. jún 2023

Ahoj, musíš vyskúšať, jednej sadne perfektne, inej nemusí. Záleží aj od typu vlasov. Ja som mala po ňom vlasy ťažké, neupraviteľné, vyslovene ako dráty. Sklamal ma.

isis234
•
3. jún 2023

@suzitok možno spevňuje jemné vlasy

hiddenobject
•
3. jún 2023

Aj moja sestra si ho velmi vychvaluje, velmi jej pomohol

maminkadeticiek
•
3. jún 2023

Moja kadernicka mi spomonala tiez ze klientky nanho davali velmi dobre ohlasy tak skusim.

slavomira236
•
3. jún 2023

@mara2010 mala som obycajny sampom ako dixi napriklad

nika_val
•
4. jún 2023

Mne nerobil vôbec nič s vlasmi, vypadavat neprestali, nové rástli, stále rovnako sa lámali .. a to som ho používa dlho
Ale musiš ty skúsiť 100 žien 100 nazov 100 druhov vlasov 🙂

isis234
•
6. jún 2023

@nika_val jedna kaderníčka mi povedla, že je lepšie šampony striedať. Nepužívať dlho jeden šampon. Ona chytila vlasy a vedela čo im treba.

sima920
•
Odpoveď bola odstránená
•