Funguje Blumea? Skúsenosti s kryštálikovým odstraňovačom chĺpkov
Ahojte. Máte skúsenosť s Blumeou? Je to praktické a lepšie ako žiletka? Priznám sa, pôjdem asi na tú laserovú epiláciu, lebo z holenia len zarastajú chĺpky a nohy vyzerajú hrozne. Dovtedy však uvažujem že vyskúšam inú variantu. Toto vyzerá celkom jednoducho a bezbolestne, no či to aj naozaj tak funguje ako opisujú? Nenašla som nikde na sociálnych sieťach recenzie od reálnych ľudí.
Typicky smejdovy eshop, kde sa z webu nedozvies, kto to predava, sekcia "kontakt" obsahuje len formular na otazku. Takto EU shop nesmie vyzerat.
Dostanes (v tom lepsom pripade) 500% predrazny cinsky smejd, ktory chpy nevyriesi.
@patrike práve preto píšem sem aby som dostala nejakú recenziu na produkt, pretože som ho videla aj na zahraničných weboch ešte pred rokmi. Určite že je to predražené, ale o to nejde. Ak by to bolo 30€ na rok ako sľubujú, tak sa to rozhodne oplatí. Ide mi len o to či to tak aj funguje a ako sú s tým ženy spokojné.

Typicky smejdovy eshop, kde sa z webu nedozvies, kto to predava, sekcia "kontakt" obsahuje len formular na otazku. Takto EU shop nesmie vyzerat.
Dostanes (v tom lepsom pripade) 500% predrazny cinsky smejd, ktory chpy nevyriesi.