icon

Funguje laserová epilácia?

20. feb 2026

Baby, laserova epilacia - vyhodene peniaze ci to fakt funguje? Bola som uz 5-krat na nohach v jednom salone v KE, zaplatila som za balicek vyse 400 eur a mam pocit ze tie chlpy mi rastu snad este viac. Pani v salone mi tvrdi, ze mam asi "silny koren" a musim prist este aspon 4-krat, ale mne sa nezda ze by po 5 sedeniach nebolo vidno vobec ziadny vysledok. Mam to vzdat a zmierit sa s tym ze budem do smrti holit, alebo mam skusit zmenit salon a ist na iny druh lasera? Uz ma to fakt nebavi tam v kuse nosit peniaze za nic.

Strana
z2
tilly
19. apr 2026
@anonym_8284a9

@anonym_716418 Myslím si, že tu ide o efektívnost, nie o to, či je to prístroj zo salónu, alebo na domáce použitie. Ak majú oba dobré, porovnateľné výsledky, nerozumiem, načo niekto vyhadzuje viac peňazí za rovnaký výsledok. Ale nech, nie moje peniaze 🙂

@anonym_8284a9 veď ten efekt je úplne iný 🤦‍♀️. Nedá sa to vôbec porovnať.

anonym_8284a9
20. apr 2026
@prosimopomoc

@anonym_8284a9 mne v salóne tvrdili, že domáce prístroje fungujú na inom princípe, a teda, že chĺpky sa neodstránia natrvalo, pričom pri epilácii áno. Neviem, ktorá žena má to šťastie, že jej to zafunguje ale mne ani po x opakovaniach nepomohlo :( Nuž, verila som, že zrovna ja budem mať pokoj. Možno skúsim iný salón. Myslíte, že sa veľmi líšia prístroje salón od salónu, či sú všetky rovnaké?

@prosimopomoc Na túto otázku vám neviem odpovedať, nikdy by ma nenapadlo také niečo riešiť v salóne. Rozhodla som sa pre IPL, popozerala ponúkané produkty, ceny a hlavne recenzie. A som maximálne spokojná

Strana
z2