Funguje Philips Lumea na redukciu ochlpenia na tvári?
Ahojte, chcem sa opýtať je tu niekto kto ma reálne skúsenosti s týmto produktom ? Niekto kto mal chlpy na brade aj na krku a pomohol mu tento produkt aspoň redukovať ochlpenie ? Rada by som bola za akékoľvek vaše rady skúsenosti.
Ahoj Začala som pred troma mesiacmi ju používať a môžem povedať že mám veľmi husté ochlpenie ruky , nohy , podpazušie a už tam mám minimum chlpov .. len treba dodržiavať čo káže aplikácia nie podľa sena a bude to v poriadku
@simca115 prosím ta, ako často sa to môže používať na jedno miesto? Konkrétne podpazušie...
Kupovala som si ju prave kvoli ochlpeniu tvare a mne teda zabera. Lutujem,ze som si ju nekupila skor.
Mám Philips Lumiu asi 2 mesiace...pod pazuchou a v oblasti bikiny mám už viditelne menej chlpov..na nohách to ešte potrvá,predsa je to veľká časť tela a mám tam hrubé čierne chlpy.,ale na tvary a brade mi to veľmi nezabera,ono na tie jemne a svetelné ochlpenie to veľmi nefunguje

Ahoj Začala som pred troma mesiacmi ju používať a môžem povedať že mám veľmi husté ochlpenie ruky , nohy , podpazušie a už tam mám minimum chlpov .. len treba dodržiavať čo káže aplikácia nie podľa sena a bude to v poriadku