Funguje Philips Lumea na redukciu ochlpenia na tvári?
Ahojte, chcem sa opýtať je tu niekto kto ma reálne skúsenosti s týmto produktom ? Niekto kto mal chlpy na brade aj na krku a pomohol mu tento produkt aspoň redukovať ochlpenie ? Rada by som bola za akékoľvek vaše rady skúsenosti.
Ahoj Začala som pred troma mesiacmi ju používať a môžem povedať že mám veľmi husté ochlpenie ruky , nohy , podpazušie a už tam mám minimum chlpov .. len treba dodržiavať čo káže aplikácia nie podľa sena a bude to v poriadku
@simca115 prosím ta, ako často sa to môže používať na jedno miesto? Konkrétne podpazušie...
Na nohy mi fungoval super, pod pazuchami napriklad skoro vobec.
Kupovala som si ju prave kvoli ochlpeniu tvare a mne teda zabera. Lutujem,ze som si ju nekupila skor.
Mám Philips Lumiu asi 2 mesiace...pod pazuchou a v oblasti bikiny mám už viditelne menej chlpov..na nohách to ešte potrvá,predsa je to veľká časť tela a mám tam hrubé čierne chlpy.,ale na tvary a brade mi to veľmi nezabera,ono na tie jemne a svetelné ochlpenie to veľmi nefunguje
Mám síce braun, pomohlo mi to na nohy, bikiny a pazuchy ale nad perou vôbec

Ahoj Začala som pred troma mesiacmi ju používať a môžem povedať že mám veľmi husté ochlpenie ruky , nohy , podpazušie a už tam mám minimum chlpov .. len treba dodržiavať čo káže aplikácia nie podľa sena a bude to v poriadku