Fungujú Produktové Skúsenosti S Plačkovou a Spoločnosťou?
Máte skúsenosti či už pozitívne alebo negatívne? Premýšľam nad kúpou kolagénu od Plačkovej, prípadne vlasové doplnky výživy, funguje to alebo je to len marketing? Je veľa influenceriek, predávajúcich takéto produkty, tak či je to len reklama všetko alebo niekomu pomohli. Čítala som aj staršie príspevky, ale zaujímajú ma aktuálne skúsenosti. Ďakujem.
autorka, normalne si chod dat spravit odbery u vseobecneho a uvidis vysledky, ci mas niecoho nedostatok. brat doplnky vyzivy tiez nema vobec ziaden zmysel, hlavne ak to nepotrebujes. zdravemu cloveku staci pestra zdrava strava a pravidelny pohyb.
Podľa mňa je to od nej predražené. Kolagén môže byť od nej dobry ale tak isto môže byť dobrý ktorý kolvek iný za polovičnú cenu.
@sim10 až na to že ona v tých drogách ide. A nielen to. Obchoduje z bielym mäsom !! A mám to z prvej ruky. Poznám ľudí čo to dobre vedia. Len ju kryjú vplyvný ludia na vysokých postoch. Asi viete kde. Preto ju vtedy aj pustili. Inak by zhnila v base ako iný pre len Gram trávy. Ale namiesto toho ukazuje svoj extrémne luxusný život a smeje sa ľudom do tvare. Ale pravda raz vyjde na svetlo. ☝️ a ona jedine ak zarába tak na hlúposti Slovákov. Ale z toho by ten luxusný život nemala. 😊
@kiwi3 U doktorky som bola, robila rozbor krvi a všetko je ok.
tak potom naco vlastne ten kolagen chces ? ak ti mozem poradit ja som mala z gym beam asi za 9€ ked bol v akcii taky prasok, mne osobne naozaj chutil, a videla som ze mi rychlejsie rastli vlasy, nechty a mala som zdravsiu plet ale inak taketo veci co sa tykaju zdravotneho hladiska je najlepsie brat a nechat si radit od ludi z fachu - od zdravotnikov a odbornikov, nie od influencerov😊
@domi2425 Presne preto, lebo mám lámavé vlasy, tak som chcela kvôli vlasom, nechtom..veď kto nechce krajšiu pleť a vlasy. Chcela som vyskúšať.
prepac az teraz som precitala ten koment vyssie, tak ja naozaj odporucam tento https://gymbeam.sk/colla-pink-beastpink.html mala som jahodovy a bol fakt super 😊je tam viacej zloziek tak si precitaj, a inak mne na lamanie vlasov velmi pomohli vlasove oleje, aspon 2 krat do tyzdna si ich po dlzke pekne premastim a su krasne, leskle, rychlo rastu a aj ked ich fenujem a zehlim tak sa mi vobec nenicia
Pozeraj si koncentraciu. Kolagen od dr.max ma koncentraciu 10 000, pochybujem ,ze Queen ma tolko.
@domi2425 Ďakujem pekne a z tých olejov nemáš potom mastné vlasy?
nie vobec, to nemusis nejako extra macat v oleji, korienky vobec a hlavne od polovice nadol a treba umyt samponom aspon 2 krat.. mala som rozmarinovy ale ten sa rychlo minal a skor je na rast vlasov, a potom obycajny od elseve https://www.mojadm.sk/l-oreal-paris-elseve-hodv... a v porovnavackach obstal rovnako ako napr tie drahsie od kerastase, a najlepsie keby pouzivas aj sampon rovnaky (ak nemas nejaky svoj topkovy odskusany) a masku.. na to ze to je obycajne elseve tak vonia uplne krasne a aj vysledky vidim a sampon pouzivam Dream Long Elseve taky oranzovo ruzovy, netvrdim ze obsahuje len dobre zlozky ale obsahuje niacinamid ktory cisti korienky a pokozku hlavy a ricinovy olej a vlasy mi z neho rastu tak rychlo ze ked Zidekova robila reklamu na Hair Burst vitaminy a ukazovala ake ma “uzasne” odrasty za mesiac so skvelymi vitaminmi tak ja mam za mesiac odrasty presne take iste a len som sa na tom zasmiala 🤣
ale niekedy ked mam obdobia ze mam suchsie vlasy tak si dam radsej menej oleja iba na dlzky vlasov a samponom umyjem iba raz, a dost mi to pomaha aby mi nestali vlasy na vsetky strany😂
Ja od Plačkovej veru nechcem nič. Za mna vyhodené peniaze von oknom. Čo sa týka komentu čo tu ktosi napísal že kolagén je blbosť je totálna kravina. Mala som dlhodobo problém a bolesť bedrového kĺba. Cca po 3 mesiacoch užívania kolagénu mi bolesti uplne prestali. Samozrejme nie je to kolagen o Plačkovej.
Ja by som zašla do lekarne a tam si vybrala pripadne dala poradiť. Nikdy by som nekupila nic od influencerky, a absolútne nikdy nic čo by som mala zjest.
@sim10 ste veľmi naivná. Keby ste vedela čo sa deje na vysokých postoch vo vláde by ste sa povracala. A určite nebudem písať mena ľudí. Vy neviete čo robila v Bratislave kým začala podnikať ? Robila čo robila a dohadzovala exkluzívne ženy prasatam v parlamente. Ten jej taxikár bol /je / díler prvotriedneho koksu ktorí je extrémne kvalitný a dráhy. a užívajú si ho ľudia v smotánke a tam kde píšem . Preto dostala imunitu a kryjú ju ľudia z vlády. To neviete ? Pán Kalinak je expert na dobrý koks 😊a ostatný detto !! Keby začala spievať tak sa tam vsetcia poseru ! Preto ju pustili na pokyn. Len niektorí slovaci žijú v rozprávke a ešte aj veria jej produktom. 🫣 ak môžem ešte odporučiť film Svina. Aby ste si zložila ružové okuliare. Pre mňa je ona nechutná zumpa spoločnosti ktorá len vedela oblbnúť hlúpu slovac. 🤗v tom je šikovná. Musím uznať. Ale tam veľa netrebalo , lebo Slovák je aj z prieskumu strašne hlúpy. ☝️ hanbím sa za Slovensko. Čo sa tu deje celkovo. Pekný deň.
@sim10 ale ona by v živote žiadny biznis nerozbehla, kebyže nemá peniaze z predaja drog 😀 už keď začala s Kolagénom a neviem s cim, tak sa pretrcala luxusom a snáď neveris tomu, že si to zarobila len instagramom..
@darinkal Tak tak. Tiež som neraz zažila týchto našich pánov zhora v takom stave, že dovidenia. Ale tu škoda reči, Pellemu vypadlo v priamom prenose "špáradlo" a ešte si ho aj za prezidenta zvolia. Bohužiaľ bežný človek má feťáka zaškatuľkovaného ako nejakú spodinu na ulici a ani ho nenapadne, že aj tí páni v oblekoch šňupu prvú ligu (len ten matroš majú troška kvalitnejší).
@13uzivatelka11 do Bratislavy išla s holým zadkom. Robila tam lacnú slapku , snažila sa vopchat do zadku všade kde to išlo aby si splnila svoje sny , jej nechutne videá kolovali po internete … / byt jej rodič sa zabijem / ten jej Rendy o nej sám prehlásil , že je to lacná žumpa ktorá mu nemala v tej dobe z čoho zaplatiť taxík tak mu ponúkla fajku 🫣 a odrazu sú manželia ? To že on obchodoval z drogami bolo známe po celej Bratislave. Dali sa po nejakej dohode dokopy. Ich cele manželstvo postavené na nechutnom pokrytectve za cenu okázalého luxusu ktorým sa Slovákom smejú do tvare čo si môžu dovoliť. Len tak pre tie ktoré nevedia 😊
@darinkal Ako to vieš? Poznáš ju osobne?
Poznám človeka ktorí ich pozná veľmi dobre. Takže mne nikto pravdu nevyhovori.
Dievčatá takto - to, že je dobrá podnikateľka, to jej nemôžeme odoprieť. Druhá vec sú jej produkty a ich efekt. U mňa je to takto - olej do prania používam, ale nie jej, nemám rada lacné vône. Kolagén nepoužívam vôbec, na tvár používam kvalitný krém a masky. Na vlasy mi stačilo zmeniť kaderníčku, ktorá mi vlasy zbytočne nefarbí. A hlavne - nerozumiem, ako doplnky na chudnutie a podobné veci je niekto schopný nakúpiť u ženy, že o tom nič nevie 😫 je smutné, že lekári sa dnes hania a influenceri ako by zjedli všetku múdrosť sveta 🤷🏼♀️
@darinkal To je ale zvláštne ako sa o nej vyjadril a predsa si ju vzal za manželku.
Evidentne nerozumiete. Oni spolu uzatvorili biznis. A cele to zakryli manželstvom. To je ťažko vysvetľovať niekomu kto ani nevie čo robila.
Apropo. Ona by si asi nezobrala za muža taxikára 🫣 ona ktorá išla tvrdo za luxusom cez všetko čo sa dalo aby zila ako žije. Si len tak zoberie taxikára 😅
Mám od nedejú viac produktov leginy, podprsenky, oleje a som spokojná zo všetkým... mama ma kolagén ale boli ju z neho žalúdok 🤷🏻♀️
Svojho času na youtube bežal taký program so Sajfom, volal sa Level Lama. Raz tam mal Plačkovú. Sajfa je aký je, ale oproti Plačkovej pôsobil ako génius. Keď sa jej opýtal, čo bola v minulom živote (nerieš teraz úroveň otázky) ona odpovedala: “Neviem, myslím si, že pi*a.” Tak keď toto povie o sebe ona, prečo by si nemohol myslieť jej muž, že je odpad 🤷♀️. Každopádne, tiež osobne poznám dvoch ľudí, ktorí sa pohybovali medzi politickými špičkami a teda, z toho, čo mi rozprávali, tak to, čo píše @darinkal, mi vôbec nepríde nereálne.
@darinkal zbytočne vysvetľuješ … teraz bez urážky - niekto z dediny možno ani netuší, kto ako rozbiehal svoju “kariéru”. Ja keď som robila čašníčku som cez sex na bankete, drogy, zažila hocičo. A aj tak by mi nikto neveril 😉
Ja som vyskúšala par veci od nej a boli ok:
Vitamíny - fungovali. Pevne nechty, rýchlo rástli, aj vlasy ale padanie sa moc nezmenilo
Hydro make up - výborný, kúpim znova keď bude v akcii
Oleje do prania - nedám na ne dopustiť. Kupujem opakovane. Vôňa vydrží dlhšie ako tie klasické z vonavehodomova.
Push up legíny - dobré. Nosím ich už ale 3 roky.
Iné nemám vyskúšané
@malasandrika Ja nepíšem, že neverím. Ale nepoznám ich, ani prostredie v ktorom sa pohybujú. Tak preto sa čudujem.

@hederamonstera nemala som kolagen od nej, ale iný a podľa mna je to vyborny pre telo prospešný produkt. Je pravda, že v našom veku ho má organizmus nedostatok. Ja som napriklad videla ucinok v tom, že mi prestali praskať kĺby, keď som cvičila a v sanke (mám bruxizmus - zatinanie zubov a ten kĺb mám opotrebovaný a normálne mi praskala niekedy sánka pri jedení), po kolagene to všetko prestalo. Mám dlhé vlasy, tam tiež badam zlepsenie.