icon

Hifu Ultherapia - neinvazívny lifting

moonlighting
27. okt 2023

Podelíte sa so skúsenosťami s touto metódu na omladenie pleti?

benit
7. dec 2023

@zofia64 preto ta to nebolelo, ze si mala anestetikum😁

lucina1100
7. dec 2023

@moonlighting ja som tiež viac ako mesiac, ale nulové zmeny až žiadne. Teraz som si radšej kúpila výrobky od zdravie z kopaníc a tam vidno výsledky hneď. Ja som sklamaná za toľké peniaze a účinok zamna žiadny do teraz

moonlighting
autor
7. dec 2023

@lucina1100 Ktoré konkrétne výrobky?

lucina1100
7. dec 2023

@moonlighting ja mam toto, to my oni poradili, ale nelutujem ani 1 euro, fakt top. Uz budem kupovat len od nich vsetko. Ja si vecer dam tonikum, teda odlicim sa tonikom, potom si dam olejove serum a na koniec krem. Pocuvam ja som v sekunde omladnuta o 20 rokov, plet mam taku nadhernu vyzivnu, to co som chcela drive iskru ma moja plet a tvár. Fakt top kozmetika, vsetko na priridnej baze bez chemickeho bordelu.
https://www.zdraviezkopanic.sk/bathorycka---bio...
https://www.zdraviezkopanic.sk/batorycka-anti-a...
https://www.zdraviezkopanic.sk/magic-nature-ant...
https://www.zdraviezkopanic.sk/magic-nature-ant...
a este som si kupila od nich certa na vybielenie zubov na to je pecka fakt , a ma aj make up tak to ani nehovorim, mne je velmi svetly, ale brutalne zakrije vsetko aj pory, no je uzastny. Pokukaj.

moonlighting
autor
8. dec 2023

@lucina1100 Díky moc za tip, určite niečo objednám 👍. Ale od Hifu je to mesiac, takže ja stále nestrácam nádej 😂

moonlighting
autor
8. dec 2023

Majú tam toho mrte, si ani neviem vybrať. Toto si náhodou neskúšala?? https://www.zdraviezkopanic.sk/kopaniciarska-ze...

benit
8. dec 2023

@moonlighting vysledky vidno po 3 mesiacoch aspon tak mi to hivorila moja doktorka. Ja uz som 3 a plet je omladena. Asi vie preco hivori, ze treba pre viditelny efekt dat 3 sedenia do roka.
Moja mala 35% zlavu na hyfu, 50% na botox teraz, tak som objednana ns druhe osetrenie v januari.
Ja nestracam nadej, segra ma za sebou 3 osetrenia a vidiet rozdiel.

janka_23
8. dec 2023

@lucina1100 nedajú sa kúpiť vzorky? Ja mam dosť citlivú pleť a bojím sa objednať. Mne aj niektoré krémy od dulcie robili zle

lucina1100
8. dec 2023

@moonlighting zatiaľ žehličku nepotrebujem, ale napísala som tam email a neha som si poradiť posks dávnejšie tipu pleti 😊

lucina1100
8. dec 2023

@benit mne povedali, že hifu sa môže absolvovať iba 1x ta rok - rok a pol

lucina1100
8. dec 2023

@janka_23 nemajú vzorky, ale poradia vam. Kvalitu majú top naozaj, ja som náročný človek a trafili sa hneď na to, čo potrebujem

janka_23
8. dec 2023

@lucina1100 ďakujem, ako si ich kontaktovala?

lucina1100
9. dec 2023

@janka_23 cez email co je uvedeny na ich stranke🙂

patty263
Odpoveď bola odstránená
patty263
Odpoveď bola odstránená
patty263
Odpoveď bola odstránená
patty263
Odpoveď bola odstránená
lucina1100
9. dec 2023

@patty263 Dobrý den Patka, ja som bola u vas na Hifu, a som velmi sklamaná. Pretože prvé 2 dni bola tvar uzastna, ale potom už hrôza. Som cca mesiac a pol po Hifu, ale žiadna zmena ani milimeter. Nechcem nikoho haniť uvidíme okolo 3 mesiaca po Hifu😊

benit
9. dec 2023

@patty263 trochu daleko ste😁.
U nas ma cenu za jednu zonu 100e. Ale tiez stale akcie, tie treba vystriehnut.

seahorse27
9. dec 2023

Ja som bola na ulthere pred 3 rokmi jednorazovo, ziadne opakovane zakroky mi neboli odporucane. Dr. mi robil krk a lica, mala som cerstvych 40 a nie velmi povednute kontury tvare. Aj na mna tak kukal, ze co chcem vlastne riesit 😃 Brala som to skor preventivne, zmeny vidiet az po 4 mesiacoch, hned urcite nie. Pri zakroku laicky povedane vam rozbiju vas stary kolagen a zacne sa vam pomaly tvorit novy a to sa nestane zo dna na den 😃 Videla som velmi subtilny efekt, okolie si nic nevsimlo, ale ja celkovo vyzeram mladsie na svoj vek, tak mozno preto. Staram sa o plet dost dosledne, pouzivam Nu face pristroj, ktory jemnucko podporuje efekt ulthery aj domacu mezoterapiu pomocou dermapera. Na kozmetiku som uz uplne prestala chodit. Kedze ja za seba efekt ulthery nemozem nejako ocenit, asi uz na tento zakrok nepojdem. Vyskusam zas nieco ine okolo 45-ky 😃

asanti55
9. dec 2023

Ja som nejake vyrazne vysledky nezaznamenala a este to bolelo strasne dali mi aj tabletku od bolesti predtym ale uz by som nesla.

sisinka001
9. dec 2023

@seahorse27 ahoj, môžem sa spýtať, kde si bola na hifu?

patty263
Autor odpoveď zmazal
seahorse27
11. dec 2023

@sisinka001 v Ziline

inkn
19. dec 2023

Ja som na tom bola aj so sestrou pred 7 mesiacmi. Ani jedna žiadne zlepšenie nevidíme.. Skôr to bol zo začiatku taký placebo efekt, kedy sme sa snažili samé seba oklamať, že je to lepšie.

adelazamborska
21. jan 2024

Bola som na Hifu vlani v septembri v salóne Lumi v Nitre a vidím efekt, pleť je vypnutejšia. Odporúčam.

sono2
31. jan 2024

@janka_23 ahooooj aktuálne rozmyslam aj ja a sú už presne 3 mesiace, vieš nám popísať, či teda ist na zákrok?
Ďakujem

benit
31. jan 2024

@sono2 ja som momentalne po druhom zakroku. Uz po prvom boli tie vrasky od nosa jemnejsie,plet vypnutejsia. Teeaz este lepsie a aj okolo oci. Urcite dam v lete este ten treti zakrok ako odporuca nasa mudr. Co som pisala vyssie.

sono2
31. jan 2024

@benit a bolelo to veda že?

sono2
31. jan 2024

@benit aj okolo očí sa ti menej lámu vrásky? Dosť rozporuplné, že niekto napíše tak druhý úplne, že nič.
Nechcem len tak 500e vyhodiť. Ja teda chodím už roky pravidelne botox a zas mam len čerstvo 40 ale tie línie by som a okolo očí aby som nemusela botox tak pravidelne, ale začínam pochybovať, či to má zmysel.
Keby sa nam tu ta kočka ozvala, čo bola v novembri
Pripadne foto by bola paráda