Hifu Ultherapia - neinvazívny lifting
Podelíte sa so skúsenosťami s touto metódu na omladenie pleti?
@benit ja som dnes bola prvykrat a vraveli ohladom opakovania, ze uvidime po prvom raze....pytalu sa na intenziru, ze max je 2
@janaspa ja výsledok na sebe vidím.
Hlavne keď mi dve kolegyne nezávisle na sebe povedali, že mám nejakú krajšiu pleť, že či mám novú kozmetiku. Hlavne okolo oči mám menej vrások. (Vek 50)
Ale nebola som na žiadnom 3D alebo 12 D hifu v kozmetickom salóne.
S tými účinnými môžu pracovať len lekári.
Pozrite si pár príspevkov dozadu to rozdelenie hifu.
A teda nestalo to 100 eur, aké trosku viac bohužiaľ (cigarety za 3 mesiace pre mnohých)
Hlavne keď mi dve kolegyne nezávisle na sebe povedali, že mám nejakú krajšiu pleť, že či mám novú kozmetiku. Hlavne okolo oči mám menej vrások. (Vek 50)
A teda nestalo to 100 eur, aké trosku viac bohužiaľ (cigarety za 3 mesiace pre mnohých)
@trnavacka ja som bola v ke u dr. Stely Muránskej stalo to 250 tak uvidime
@trnavacka na com konkretne si bola?
Dievcata teraz to stoji cca 1000 eur kde vychytavate akcie prosim vas?
Majú tam toho mrte, si ani neviem vybrať. Toto si náhodou neskúšala?? https://www.zdraviezkopanic.sk/kopaniciarska-ze...
@lucina1100
@moonlighting ako ste prosím po čase spokojné s tou kozmetikou?.ďakujem.
@lucina1100
@vejapa76 ja ju používam v kuse, lebo je fakt najlepšia
@lucina1100 o akú kozmetiku sa jedna?
@lucina1100 a prosím ťa, spevnila sa ti viditeľne pokožka? Alebo aké zmeny si pri používaní zaznamenala? Rozjasnená pleť...
@lucina1100 a prosím ťa, spevnila sa ti viditeľne pokožka? Alebo aké zmeny si pri používaní zaznamenala? Rozjasnená pleť...
@vejapa76 pleť úplne omladla, rozjasnila sa, spevnila ale pomocou krémov nie Hifu. Všetci moji známy aj rodina používajú tieto krémy a iné nechcú. Aj moja 70 ročná svokra je velmi spokojná čo má 70 rokov na nej vidno tiež riadne zmeny.
@lucina1100
@vejapa76 ja ju používam dodnes aj všetci moji známy aj rodina. Inú kozmetiku ani nechcem skúsiť.
@vejapa76 ja ju používam dodnes aj všetci moji známy aj rodina. Inú kozmetiku ani nechcem skúsiť.
@lucina1100 ďakujem za recenziu.
Super, investuj, oplati sa. Sestra ma uz tie 3 zakroky za sebou. Vidno rozdiel. Ja som na sebe videla rozdiel uz po prvom. Druhy mam koncom januara, tak sa tesim ked to doklepkam do konca😁
@benit dobrý vecer prosím vás mali ste po zákroku trpnutie tvare alebo bolesti sánky a bolesti lícnych kosti?pýtam sa preto že ja tieto pocity mam ,ďakujem
Ahojte prosim vas ake ste mali pocity po hifu?ja som 6 tyzdeň a stale mi trpne a pichanie v celej tvari,tahanie ,sem tam palenie .Asi par dni mi to ustupilo nekaje 4 dni a znova sa to vratilo.A už sa bojim že prečo,lebo kozmetička čo mi to robila že je to normalne a že este ziadna zakaznicka nemala taketo problemy,že som jediná.
Tak zisťujem či som naozaj jedniná
Ďakujem

@benit v akych rozostupoch? Po prvom sa vraj ucinky ukazu po 2mes
@janaspa tak rozostupy aby, si za rok absolvovala tie3 sedenia. To tretie bolo presne po roku. Priznam sa, ze vysledky boli po prvom a uz potom nic.