Hľadáte sladký a výrazný parfum s dlhou výdržou?
Ahojte baby , poradite mi nejaky sladsi ,vyrazny parfum,ktory vydrzi viac ako 10 min 😁 kludne aj stranku kde ste ho kupili…dakujem : )
@barbora18 anooo ten bol krasny
YSL libre intense, parfemy od Mugler napriklad
moja srdcovka Roberto Cavalli https://www.parfemy-elnino.sk/roberto-cavalli-s... ❤️
Juicy Couture...všetky sú sladké a top. Komplimenty ešte aj od cudzích mužov. Ak si na sladké a teda vydrží dlho.
Ja roky používam Sexy girl od Bies, veľa ľudí mi to už pochválilo a ďalšie 2 ženy v mojom okolí to začali používať nasledne
Ja mam zimnu chloe nomade a black opium, letnu klasiku dkny be delicious a hugo woman. Kupujem v kamennych obchodoch vacsinou a mensie balenie, max 50 ml, idealne 30 ml.
u mňa je srdcovka givenchy ange ou demon 🙂
@terezka002 prada paradoxe intense, Donna Born in roma intense 🙂
Niche parfemy…napr od Byreda..take co naozaj nekupite v kazdej parfumerke. Najlepsi eshop ingredients-store.com
@terezka002 forever
Za mna uz roky jesica simpson - vintage bloom, ale to asi nik nepozna 😅😅
Lancome Trésor
@terezka002 Tom Tailor Happy to be v 101drogerie
Prada candy.. ysl libre mi príde skôr ako korenistý, nie sladký, ale výrazný je 🙂
Versace- Dylan purple
@terezka002 moshino bubble gum...čistá detská žuvačka...nič sladsie nepoznám😍😍
Lancome Idol now
@dajda_01 vyskusala som,krasne vonia ale ta vydrz 5 minut 😹
Je v princípe úplne jedno aká značka to je. Treba si všímať typ.
Parfémy sa podľa dĺžky pôsobenia (koncentrácie vonných látok) delia do štyroch hlavných kategórií:
1. Parfum (Extrait de Parfum) – obsahuje 20–40 % vonných esencií, vydrží najdlhšie (6–12 hodín, niekedy aj celý deň).
2. Parfumovaná voda (Eau de Parfum, EdP) – obsahuje 15–20 % vonných esencií, vydrží približne 4–8 hodín.
3. Toaletná voda (Eau de Toilette, EdT) – obsahuje 5–15 % vonných esencií, vydrží 3–6 hodín.
4. Kolínska voda (Eau de Cologne, EdC) – obsahuje 2–5 % vonných esencií, vydrží 2–4 hodiny.
Okrem týchto kategórií existujú aj Eau Fraîche (osviežujúce vody s koncentráciou okolo 1–3 %), ktoré vydržia len krátko.

Beyonce Heat Rush sa mi strasne pacil,...ale uz ho prestali vyrabat...vsetko co sa mi zacne pracit prestanu vyrabat...strasne...