Holenie rúk
Ahojte.
Všimli ste si, poslednú dobu si čím ďalej tým viac žien holí ruky? Máte pocit, že o pár rokov to bude nevyhnutnosť ako v súčasnosti mať hladké nohy? Končím pomaly vysokú školu a už väčšina spolužiačok si ruky holí alebo aspoň nejakým spôsobom upraví. Keď idem cvičiť, tiež majú dievčatá v mojom veku väčšinou hladké ruky. Keď si spomeniem 5-10 rokov dozadu, vtedy sa holilo len pár spolužiačok.
Keby som mala 30-50 rokov tak to aspoň nemusím riešiť. V tejto vekovej kategórii sa to aspoň ešte poriadne nerozšírilo.
Asi aj ja sa budem musieť čoskoro oholiť. :D Ako to vidíte do budúcna? Stane sa holenie rúk nevyhnutnosťou?
presne, nie kazdy je jak broskynka😀 ja mam svetlu kozu cely rok, iba v lete som opalena. na svoje tmavohnede hrube chlpy na rukach a nohach som sa pozerala 13 rokov a mala som z toho mindraky.
broskynu na rukach by som si tiez neholila. naco? tmave droty uz hej.
Ja som si ich začala holiť už na základnej škole, lebo som sa kvôli ním hanbila...
Keď som to vtedy niekomu povedala, tak to stále každému prišlo čudné, teraz tiež. Nemám pocit, že by to robil skoro každý... Nie každý má také výrazné chĺpky, že by si ich musel holiť, alebo to je väčšinou ľudom šumafuk. 🤷🏽♀️

Holit ruky ?preboha to pocujem 1 krat.Som sneda pekne opalena chlpky uplne jemnucke blede.Naco by som to holila.