Holíte sa na bruchu a hrudi?
Davnejsie som byvaleho priatela podpichla, ze by mohol na hrudi a bruchu chlpky upravit alebo oholit. Viac sa mi paci ked je chlap na danych miestach upraveny a nerastie to uplne na divoko. Ked som ho jemne podpichla tak on mi na to povedal, ze aj ja mam na bruchu jemne chlpky a hlavne od pupku dole. Kebyze to oholim, tiez by to vyzeralo lepsie. Jemu sa do toho moc nechcelo. Prisla mu to velka plocha a mne sa tiez nechcelo uz holit dalsiu partiu. Kedze sa blizi pomaly ale isto leto, mozno by som to aj zvazila a jemnych chlpkov sa zbavila. Ako to riesite? Holite sa na bruchu alebo hrudi vy a vas partner?
Nie
Neholim si brucho , lebo tam nič nemám . Muž tiež okrem intímneho miesta a podpazušia nemá čo holiť . Sle ja ako žena , keby som mala chlpy na bruchu , už dávno sú odstránené laserom
Na bruchu chlpy nemam, holim si nohy podpazusie a bikini.
Na bruchu chlpy nemam, holim si nohy podpazusie a bikini.
tak ako pani @anonym_b03f68 , nič iné.
manž. si neholí nič. som s tým v pohode a ako vidím aj on.
Nie, dokonca ani muž si neholí
Holím si čo vyhovuje mne a do partnera ani nikoho iného chlpov sa nestarám.
Ja mám od pupku dole jemný pásik chĺpkov a z času na čas ho žiletkou prebehnem. Na chlapovi mi oholená hruď a brucho skôr vadí ako vyhovuje, lebo keď dorastá, tak pichá, ale vždy som to nechala len a iba na jeho rozhodnutí.
@anonym_autor zeny maju odkedy chlpy na bruchu? Mozno tie, co maju hormonalne problemy.
Odpoved na otazku: nemam co holit na bruchu
Nie neholim si brucho, nemám si tam čo holiť..a muž klasika podpazušie a intim.partie. Keby si oholil hruď pripadalo by mi, že leží vedľa mňa žena. Brrr total antisexi za mňa hladká hruď u chlapa.
mne sa hnusia chlpy u muzov na hrudi, take mierne este okej ale ked su ako gorily, no napina ma. ja som svetlovlasa, chlpy na hrudi a bruchu nemam absolutne ziadne
ja si neholím ani stehná.. a čo sa týka mužov, napáčia sa mi oholení, na intímnych miestach už vobec, moj našťastie nemá také nápady…
Tak je rozdiel - chlapské hrubé chlpy na bruchu a ženské jemne. Moj sa holí ale len v lete ale neni nejak extra zarastený. Mne to je jedno
Ja mám chĺpky na bruchu a testy na hormóny mám v poriadku. Som tmavý typ, mám prirodzene tmavé obočie, aj chlpy. Na bruchu si ich raz do týždňa zastrihavam, lebo holenim zachytiš aj jemne na okoli a budeš mať za chvíľu porast väčší ako tvoj chlap… tých 10-15 proste odstrihnem manikurovymi nožničkami a cítim sa lepšie 😊 občas aj obočie keď mi narastie pomimo tak len zastrihnem lebo keď trhám tak mi rastu tmavé a viac
@anonym_autor nie, neholim. Mne sa chlpatá hruď na mne páči, príde mi taká muzna. Neholim sa ani na chrbte, nohách, atď. Vlastne si holim len podpazusie a okolie genitálií.
Na bruchu mam par jemných svetlých chĺpkov, tie si neholim. Je ich mzno 10😃 na hrudi nemam nic
Partner si holi podpazušie. Bradu, hruď a intímne partie ma zarastené ale pekne upravené, nie je ako medveď
neholim, nerastu mi tam viditelne chlpy
Holím, som bruneta a chlpy mi rastu dosť tmavé. Je to každého osobná vec.

@anonym_autor hej, aj bradu si holim 🤔 a manžel si holim len podpazušie a intímne partie. Mne sa zase nepáči Barbie muž 😃