icon

Je 15 EUR veľa za gél lak?

27. júl 2025

Dobrý deň, mám spravený kurz manikúra -gélové nechty..
Chcela by som z domu robiť zatiaľ ale nakoľko nemám veľa skúseností nemám na kom" cvičiť "chcela by som robiť manikúru-pristrojovú manikúru ,gél lak (Nie gélové nechty)poprípade k tomu masáž či japonská manikúra.Podla vás pýtať si 15 e je veľa za gél lak kým ešte nemám také skúsenosti? Ďakujem za Vaše názory.

autor
27. júl 2025

@anonym_autor Samozrejme všetko kupujem v profesionálnom obchode žiadna Čína,temu a takéto neznačkove obchody..

evcagabi
27. júl 2025

Nikdy by som nezaplatila niekomu za to, aby sa na mne ucil. Ked som robila "modelku" - vlasy, nechty aj mihalnice - baby boli rady, ze mozu vobec skusat a dohoda bola, ze si spravia fotky do portfolia.

patka06
27. júl 2025

Zatiaľ som sa nestretla, že by pýtali peniaze ak sa na niekom učia.
Podľa mňa je 15 Eur veľa, navyše predpokladám, že to robíš na čierno

sissy27
27. júl 2025

@anonym_autor ja bezne vidim dopyt, ze hladaju “modelky” na obocie, mihalnice, nechty a platba “len za material”. No neexistuje aby som ja isla ako pokusny kralik, trpla u nejakej amaterky bez skusenosti ci sa to podari a ci nechytim nejaku plesen a este jej zaplatila.
Toto je bohuzial investicia do podnikania - spravila si si kurz, to je zaciatok. Investicia do vybavenia a zbierania skusenosti na vlastne naklady je dalsi krok a ked chces pytat peniaze, tak aj zivnost treba zalozit a mat vhodne priestory.
Takze zial, mala by si byt rada, ak najdes dobrovolnicky na ktorych sa budes ucit, spravis si fotky na ktorych mozes vidiet svoj pokrok alebi ich pouzit na svoju prezentaciu a az to bude naozaj na urovni, tak mozes aj peniaze pytat.

procrastique
27. júl 2025

AK sa učím, tak "modelky" neplatia.
AK sa neučím, učtujem si plnú sumu. Logicky.

procrastique
27. júl 2025

Práve dnes som videla " brigádu " pre mužov/ženy, na ktorých by si nové kaderníčky v zabehnutej prevádzke mohli odskúšať umývanie/fénovanie/natáčanie/žehlenie vlasov a platili tým "brigádnikom" 10 eur na hodinu...
Nie to ešte aby akože ten pokusný králik platil :D

anonym_a85090
27. júl 2025
@procrastique

Práve dnes som videla " brigádu " pre mužov/ženy, na ktorých by si nové kaderníčky v zabehnutej prevádzke mohli odskúšať umývanie/fénovanie/natáčanie/žehlenie vlasov a platili tým "brigádnikom" 10 eur na hodinu...
Nie to ešte aby akože ten pokusný králik platil :D

@procrastique kde si to videla?😁

procrastique
27. júl 2025
@anonym_a85090

@procrastique kde si to videla?😁

@anonym_a85090 ,,Brigádnici /brigáda na pozíciu modelky/modela do kaderníctva na vlasové kúry a kurzy " na profesií

xena0
28. júl 2025

Určite je to dosť na to že sa učiš

drews_beauty
28. júl 2025

Najprv rob nechty kamoškám, rodine, sebe. Vytvor si na nich portfólio a potom skús začať 🙂

autor
28. júl 2025
@drews_beauty

Najprv rob nechty kamoškám, rodine, sebe. Vytvor si na nich portfólio a potom skús začať 🙂

@drews_beauty Ďakujem za každý názor... kebyže mám kamošky nemám problém ( zadarmo) skúšať určite...
V rodine buď majú obrovské gélové nechtiska🙂 alebo vôbec žiadny záujem o manikúru.