Je bezpečné natočiť vlasy 5-ročnému dieťaťu?
Ahojte, pôjdeme na svadbu. Dcérka ma 5 a pól roka, chcela by mať kučeravé vlasy. Kvalitou ich ma ako dospela žena, každý jej ich chváli. Spať by určite nevydržala s tými penovymi natackami. Bol by veľký problém keby som jej natočila kulmou? Zničí jej to vlasy po jednom raze? Alebo nejaký iný spôsob? Dakujem
@anonym_autor to ona chce alebo ty?
Zapleť jej vrkoče
Pol
@anonym_autor pozri si kucery na opasok zo zupana alebo pancuchy, urcite je to sikovnejsie ako natacat jej celu hlavu kulmou
nič sa dcére nestane, kľudne kulmou
@anonym_autor to ona chce alebo ty?
@anonym_15b797 jasne ze matka 🙂
prilezitostne som pouzila kulmu. Tepelnu ochranu v spreji mam, ci som pouzila neviem. Vlasy prezili bez ujmy. Dceram zapletam copiky na noc, ked chcu mat na druhy den vlnky. Vela copikov. Vlasy navlhcim
Ja by som normálne natočila kulmou alebo žehličkou a použila by som ochranu pred teplom… moja ide mať 5 a vlasy jej musím fénovať lebo ich má dlhé pod zadok.. inak by schli pól dňa 😀
To vážne sa pýtaš … čo také by sa mohlo stať po jednorazovom natočení vlasov kulmou? …
Ja by som normálne natočila kulmou alebo žehličkou a použila by som ochranu pred teplom… moja ide mať 5 a vlasy jej musím fénovať lebo ich má dlhé pod zadok.. inak by schli pól dňa 😀
@anonym_9e986b Paneboze dalsia...pol (niecoho) je od slova polovica. Pól je severny/juzny.
Ja som dcére v tomto veku natočila príležitostne vlasy kulmou napr na svadbu, oslavu alebo fotenie a nezničilo jej to vlasy. Pripadne som jej ich natáčala na tie papieriky z toaletného papiera a v tom vydržala spať v pohode
Keď sme boli deti,tak sme natočili na pevnejší papier. Kulmy sme nemali.
Ale ak bude dcéra sedieť a držať,tak prečo nie. Ja mám teraz vlnkovac od rowenta.jento super a ľahšia manipulácia ako s kulmou
@anonym_9e986b Paneboze dalsia...pol (niecoho) je od slova polovica. Pól je severny/juzny.
@anonym_2e3a0a bože ďalšia 🤦🏽♀️ tebe mobil asi automaticky neprepisuje čo?

pouzi sprej na ochranu a bude v pohode ... ale aj tak tieto detske vlasky dlho natocene nevydrzia ... mojej vydrzali ako tak len ak jej dam penove a natocim na noc na ponozky