icon

Je efekt spokojnosti s MLM produktami krátkodobý?

28. feb 2025

čo sledujem ludia najprv chcu zadarmo skúšať vzorky a na začiatku su spokojny a potom zrazu im vadi všetko myslim že to je uplne zbytocne aj pracovať s firmou ked ludia su takyto...

doriiis
28. feb 2025

Vzorky sú mnohokrát lepšou verziou daného produktu,aby si si ten produkt neskôr kúpil.A potom zistíš,že produkt je nanic

autor
28. feb 2025

@doriiis no ved preto to tak robim

galganka
28. feb 2025

Lebo je to zadarmo. 💪🏻🫣

deti95060810
28. feb 2025

všetko čo je zadarmo sa počítá... 😉

patka06
28. feb 2025

Nie je to vždy tak, ja rada rozdám vzorky, bežne si potom objednajú aj celý produkt, dokonca pravidelne

heni79
28. feb 2025

Tvoja otázka a tvrdenie v odpovedi „no veď preto to tak robím" si trochu protirečia.

autor
28. feb 2025

@heni79 Tak chcem predavat ale ked tak ludia hľadajú chyby tak ma to iba ubija

autor
28. feb 2025

@patka06 z troch ludi si objednala jedna a ďalšie frflali na vsetko ako nechápem ale na všetko

rozculena
28. feb 2025

je to preto,lebo ľudia sú vychcaní.Odo mňa každý zobral zadarmo mydlo,alebo iný produkt,čo som vyrobila,ale potom kúpiť si nekúpil nikto.

lindous
28. feb 2025

Často ľudia od začiatku nemajú úmysel niečo reálne kúpiť, ale vzorky zadarmo berú... a potom sú tu prípady, kedy ich naozaj vzorka nenadchne, tak aby kúpili plné balenie... to k predaju patrí a obzvlášť pri takomto MLM na to musí mať človek dostatočné publikum, predajného ducha a tak trochu aj žalúdok, aby tých ľudí presvedčil... 1 úspešný predaj z 3 pokusov je ešte dobrá štatistika... nečakaj, že to pôkde samé a všetci čakajú len na to, ako si od teba niečo kúpia, je toho všade veľa, treba mať nejakú stratégiu, predať sa

autor
28. feb 2025

@lindous Ved sa snazim ale ludia len spekuluju cena, značka a podobne

koniarova
28. feb 2025

No daj, čo predávaš? Avon, Farmasi, Mary Kay?

lindous
28. feb 2025

To už k práci obchodníka patrí 😅 ja by som to nechcela robiť ani za svet…

ina2405
28. feb 2025

Trh je presýtený, aj dobré produkty sa môžu ťažšie predávať. Mne celkovo vadí filozofia MLM, ja si rada bez nanucovania a ponúkania kúpim produkt. Preto mám radšej kamenné predajne. Keby si mi ponúkla vzorku, možno zo slušnosti vyskúšam.

mamina7070
28. feb 2025

a co vlastne predavas ?

autor
28. feb 2025

@koniarova forever

autor
28. feb 2025

@mamina7070 forever produkty

mamina7070
28. feb 2025

to je taketo aloe vera? proste presyteny trh predrazene

koniarova
28. feb 2025

@mamina7070 presne. A kto chce, kúpi radšej v lekárni za nižšiu cenu.

autor
28. feb 2025

@mamina7070 ano ale mne osobne aj doma velmi tieto produkty pomohli ved som vytvárala aj e-book na samotne aloe vera ak by ste mali chut pozriet si

tamitamitami
28. feb 2025

Ja som dostala Farmasi vzorky, boli super. Tak som si od maminej kolegyne objednala aj ich štartovací balíček. Produkty boli nič moc, viac som si už neobjedla.

Vzorky Avonu dostávam pravidelne, máme známu ktorá predáva, každý mesiac mi posiela katalóg. Tam si zvyknem vždy raz za čas objednať penu do kúpeľa, lak na nechty, púder. Ostatné produkty sú za mňa nič moc.

Forever produkty som mala na skúšku, nebolo to zlé ale ani ma to extrémne neoslovilo.

ruxandra
28. feb 2025

Mne osobne vadí MLM, lebo ma doslova núti kúpiť niečo, čo reálne nechcem.

Viem si teda predstaviť, že ak mi niekto bude nútiť vzorky zadarmo, tak áno, zoberiem, lebo mi bude trápne odmietnuť (za predpokladu, že do mňa predajca bude ešte viac hustiť, že "veď čo si, zober si, však to je zadarmo"), a on bude potom zároveň očakávať, že keď vyskúšam a nebodaj pochválim, tak že si zase kúpim niečo, čo som reálne ani nechcela či nepotrebovala.

Keď si sa už na to dala, tak musíš mať hrošiu kožu proti odmietnutiam, lebo ľudia tie produkty proste nepotrebujú.. predpokladám, že tie, čo ti na to frflú, to robia pre to, že ich obťažuje, že im to nútiš. Vykašli sa na ne a sústreď sa na tie, ktorým sa to páči a objednávať si to chcú.
Ale pravdou stále bude, že ak je produkt naozaj dobrý, predá sa aj sám 🙂