Je faux pas mať neoholené stehná?
Ahojte mam otazku myslite ze je to moc faux pas neoholene stehna? Na lytka pouzivam IPL tie mam hladke ale na stehnach mam metlicky takze tam sa nesmie iplko pouzivat detto ziadne epilacia voskom a pod. Holit ziletkou to nechcem lebo by boli huste tvrde chlpy takto su len jemne...vela ich nie ani tmave ale proste tam nejake su a kvoli tomu nechcem nosit ani sukne nad kolena prip sortky. Pritom postavu na to mam myslim ale tie chlpky ma odradzaju. Co myslite? Pokazi to dojem ked uvidite upravenu zenu ale s chlpkami na stehnach trebars v sukni?
Nie, som muz a moje extremne chlpate stehna mi vyhovuju.
Ano holím, aj keď nemusela by som, mám ich bledé jemné a nie pravidelným holením mi ani nezhustli a ani niesú o nič tmavšie a tvrdšie.
Ešte len počkajte, keď Vám budú praskať tie žilky na stehnách, to bude ešte len faux pas oproti chlpom na stehnách. To už potom len ani nevychádzať z domu. 🙄🤔
Na stehnách chĺpky nehustnú a ani nie tvrdšie. Iba na lýtkach. Kľudne ich hoľ. Ja si holím dlhodobo, ale na stehnách ich mám dlhodobo iba pár a ani nespevneli a ani nezhustli.
@jankasmejka ja mam tiez metlicky na nohach,bola som aj u doktorky specialnej na vysetrenie zil a ta mi vravela,ze laser sa kludne moze pouzivat,to nema vplyv na tie metlicky 🤷🏻♀️
Preco sa laser nemoze pouzivat? Mne doktorka vravela,ze moze 🤷🏻♀️

Holim mam tmavé chlpy. A vyzerá to lepšie