icon

Je faux pas ukázať jemné chĺpky na nohách?

14. júl 2024

Mám pocit, že som na seba prísna čo sa táka údržby hladkých nôh v lete. Aby som mala nohy na verejnosti vždy na 100% hladké, holím si nohy v lete radšej ráno. Bez žiletky našťastie vydržia úplne bez chĺpkov aj na druhý deň. Žiaľ na 3. a 4. deň si radšej volím rifle alebo dlhé legíny aby mi nebolo vidieť čo i len drobné dorastajúce chĺpky. Myslíte si, že je to faux pas keby som mala na verejnosti 2-3 dňové jemné strnisko? Hlavne na stehnách mám pocit, že som v lete jedna z mála čo si za mesiac oholí stehná a kolená 8-10x.

Je problém mať jemné chĺpky na nohách alebo radšej vždy len na 100% oholené bez jediného chĺpku?

Strana
z2
adaluc338
15. júl 2024

No bud rada, ja mam po 24 hodinach mierne vyrastane. A tiez som to riesila ale jednoducho ked sa oholim vecer na druhy den poobede uz nemam dokonale hladke nohy a nic nezmozemproti tomu. Takzd komu sa nepaci nech sa nepozera. 😁

princezna_bosorka
15. júl 2024

s velkou slavou som si dnes po 2 mesiacoch oholila nohy - mam dve male deti, nestiham. mam tmave, tvrde, cierne chlpy a nosim vylucne saty. Je mi srdecne ukradnute, co si kto mysli... asi tolko k tomu

ivana11155
15. júl 2024

Ked uz nutne potrebujes dlhsie, skus siroke nohavice co sa teraz nosia z lanu alebo nejakej tenuckej viskozy, proste prirodny material lebo v rifliach je fakt horko alebo dlhe saty.

mimi3008
16. júl 2024

Och, ja som uplne svetly typ a mam to stastie, ze nohy mi nezarastaju. Asi po tyzdni oholenia si ja citim drobne chlpky uz rukou a po 2 tyzdnoch to uz je vidno, keby sa niekto blizsie detailnejsie pozrel, cize si holim nohy cca raz za 10-14 dni. Ale keby som bola na tvojom mieste, tak ani strnisko, ani dlhe rifle, ale oholenie za 5 minut...

h2
16. júl 2024

Vážne si dáš radšej rifle, než si ráno pod sprchou prebehnúť za 3 minúty nohy žiletkou???

Strana
z2