Je kozmetika Eucerin kvalitná?
Dobry den, je to kvalitna kozmetika?
Dakujem
Je dobra, ale ako pri kazdej znacke sa moze stat, ze ti nieco nesadne.
Mala som od nich niekolko produktov a bola som velmi spokojna. Je to dermakozmetika takze urcite kvalitnejsia ako nejaka lacna drogerkova ale s kozmetikou je to 50:50, ci ti sadne alebo nie avsak ak ti nesadne neznamena, ze je nekvalitna
@nikadominikanika vies teda odporucit aj nieco ine?
Kozmetika Ti bud sedi alebo nesedi. To je individualne a s kvalitou nema nic spolocne.
Ja som mala a mam c zasobe od Eucerin opalovaci krem na tvar, vyhovuje mi a ked bol vo vypredaji po lete, dokupila som si do zasoby. Naopak sada antipigment nula nula nic. Pouzivam denne krem denny a nocny plus serum. V zlave ma toto stalo cez 50 EUR a efekt ziadny. Po dvoch mesiacoch som cakala aspon mierne zosvetlenie flakov.
@muchotrafka298 ano rozumiem. Ze nieco sadne, nieco nie. Skor mi ide o zlozenie a celkovo. Ci je napr.kvalitnejsia, ako napr.Nivea, Balea, loral atd… co sa tyka ucinnych latok a zlozenia ☺️
@stellarstar
@vikusjk
@nynia dakujem ☺️
Tak urcite je lekarenska kozmetika kvalitnejsia ako veci od Balea alebo lacne kremy do Nivea alebo Loreal, co stoja 5-10 EUR.
Ano je dobra, ph5 rada je super na citlivu kozu, problemy s pokozkou vlasov atd... akurat som dominala mini produkty denny/nocny krem a boli super. Rovnako som z tade mala opalovacie kremy... za mna bioderma a LRP maju niekedy uz fakt prestrelene ceny.
Mne nesadla. Krém som vyhodila po pár pouzitiach.
@muchotrafka298 na flaky bol kedysi super ordinary, nepamatam uz ake produkty, sestre sme to objednavali, ale velmi pomohli a dost rychlo, len si treba nastudovat postupy :DD Ja som mala len jeden flak na nose a na to mi aj bezna rutina s ich vitaminom c pomohla. Ak si teda neobjavila nic lepsie medzicasom
@simca06022011 ja som od slavnej The Ordinary mala 2 produkty, jeden horsi ako druhy. Takze taka je moja skusenost s nimi a nemam zaujem o nic dalsie po tychto skusenostiach. Mam par malych flakov, nic, co by som neprezila ze mam. Ale vyskusala som, kremy a serum priemerne, viackrat nekupim.
Obycajna kozmetika.
@muchotrafka298 tak kazdy ine zvladame 🙂
Dakujem, baby tak aku kozmetiku pouzivate?
Kórejskú 😁
@nicoletta98 uf, neviem preco, ale ta mi nie je sympaticka 🤣
Ale pozriem to hlbsie
@simca06022011 ja odvzdy tvrdim, ze kozmetika je individualna vec, kazdemu vyhovuje nieco ine. Preto je taky vyber, kazdy si moze najst co chce. A vacsinou tie najviac vyhajpovane veci od roznych influencerov byvaju najhorsie.
Vies čo, ani mne nebola. Nechápala som tomu ošiaľu okolo toho. Hlavne tam nie je len jedna značka, ale je ich tam stovky. Predtým som kupovala a zastávala si Lancôme a Kiehl’s, high-end vraj kvalitnú kozmetiku. Jedno serum som kupovala za 80€ a teraz si objednam štyri produkty za 50€. A pleť je na tom oveľa lepšie, ako bola..
Ja som používala Vichy, teraz mám z avonu už roky a chcem vyskúšať kórejskú.
Vyskisala.som kadeco, vzdy s9m sa o nej vratila. Hlavne denny a.nocny krem.
Teraz mam balea a.toez,som spokojna.
Ale kvalitne sera musia.byt
@muchotrafka298 to neviem, nezvyknem influencerov sledovat :DD
v prvom rade autorka, zalezi od tvojej pleti a co potrebujes riesit, ja mam kombinaciu roznych znaciek, nepouziam len jednu
ja som s ňou bola vždy spokojná ale ako tu píšu niekomu sadne niekomu nie. aktuálne napríklad používam značky ako Muzuri s ktorými som spokojná Ceravé hlavne hyd. krémy a Tara kozie mydlo a za mňa je to aktuálne top kombinácia . treba skúšať každému sadne niečo iné. 🙂

Samozrejme