Je kozmetika zo Shein bezpečná na používanie?
Mali ste? Je to v pohode? Počula som dosť veľa dobrých ohlasov, ale tie rozne kauzy she inu ma trošku odrádzajú. Bojím sa, že sa vyhadzem, alebo zanesiem infekciu do oka… ja keď som mala 14 tak som si objednala z Ali nejaké veci, ale vtedy mi bolo jedno aj keby mi zlezie tvar 😂
A preco je problem vybrat si z milion eko bio pure super ultra bomba znaciek tu, uz len slovenskych kolko je.
Preco riskovat nejake nezname chemikalie? Kožu mas len jednu.
Mám odtial podkladovu bázu, korektor, licenku, highliter a som spokojná vôbec som sa nevychádzala. Používam už cez polrok
Fuha tak to by som teda neriskovala, to na 10000% bude obsahovat olovo,ortut,tazke kovy… z toho sa nevyhadzes, to ti moze ublizovat horsie nez nejake vyrazky…
neviem aku kozmetiku mas na mysli, ale dekorativna je celkom fajn. teda ako co, ale vseobecne je dobra.
mala som vzorky makeupv - viacerych, kremove produkty ( licenka, rozjasnovac, konturovaci odtien ), duochromne ceruzky - drzia ako prikovane-vodeodolne, riasenka - dava sa dole teplou vodou, ceruzky na obocie - tenucke a aj hrubsie, paletka tienov ( pre mna slabe ), tekuty ruz, gel na obocko
Najdes kopec recenzii, aj priamo na Sheine. Nuz nemas ale istotu, pretoze neraz, nie az tak davno mali kupujuci tazkosti aj z oblecenia.
Ale ak ti je fuk za akych podmienok sa tie veci vyrabaju a testuju, nech sa paci.

Mám zopar veci a nemôžem na ne povedať nic zle 😀 pouzivam dennodenne 😀