icon

Je laserová epilácia bikini oblasti naozaj účinná?

19. júl 2025

Dievčatá chcem sa spýtať tých, čo ste to absolvovali- naozaj to pomôže do takej miery, že sa nemusíte holiť? Či tie chĺpky ostanú len budú bledsie? Rozmýšľam ist na laser od septembra lebo holenie mne nevyhovuje, zakaždým sa mi to zapali, potom mám cervene bodky a nevyzerá to vzhľadne chapete.
Len by som chcela vedieť či to naozaj dokáže až tak pomôcť, že zmiznú úplne. Nechcem investovať majland a zistit, že žiletky sa aj tak nezbavim. Čo sa týka laseru tak som ideálny typ, bleda koza a tmavý chlp, takze by to malo zabrať.
Len neviem čo sa od toho dá skutočne očakávať

fialkafialkovita
19. júl 2025

@anonym_autor ja sa tiež bledá koža, tmavý chlp a ani jeden chlp mi po viacerých laseroch neodišiel 😁

domiklik
19. júl 2025

@anonym_autor áno laser to dokáže, ale vyhľadaj ambulanciu a nie salón. Za mňa alexandritovy laser.

tilly
19. júl 2025

Áno. Vôbec sa nemusím holiť.

reisi
19. júl 2025

Ano, funguje to. Je to super.

sissy27
19. júl 2025

@anonym_autor za mna super, a to pouzivam len doma Lumeu (teda nie profi salon).

prosimopomoc
20. júl 2025

ja chodim do salonu na laser : nohy a podpazusie...je to beh na dlhu trat. Podpazusie mam uz 4x za sebou a stale sa musim holit. Sice menej ale musim. Okrem toho to nie je prijemne v podpazusi, poslednykrat som si davala aj krem na umrtvenie