Je make-up vhodný pre 12-ročné dievčatá?
Ahojte, myslite si že je normálne aby 12 ročne dievčatá nosili makeup? V skole to zatiaľ velmi nefici, ale keď moja chce vyzerať upravená? Nechce nič co je ,, príliš” ale proste chce mať peknú hladkú pleť , aby vyzerala každý deň co najlepšie. Ale neviem či je to vhodne na jej vek…
@irusa nechtiková je super 🩷
@adriana994 súhlasím....
Ona je velmi vyspelá na svoj vek cize… Aj vyzerá na 14. Nakoniec sme to vyriešili tak že pôjdeme do demky a vyberieme niaky CC krém, korektor a licenku.
@albi12
1. čistiaci olej / micelárna voda podľa typu pleti (suchá, mastná, kombinovaná, akózna, dehydratovaná, atď)
2. Hydratačný krém (zas podľa typu pleti)
3. Opaľovací krém na tvár (najmä s obsahom SPF30)
4. Tinted moisturizer alebo korektor na zjednotenie pleti a zakrytie nedokonalosti
5. Špirála - dajú sa kúpiť priehľadné / hnedé aby to spôsobilo prirodzenejšie alebo dokonca 2v1 kde jedna strana je určená na mihalnice a druhá na obočie
6. Balzam, lesk alebo olej na pery
Podľa môjho osobného názoru je vek 12 rokov málo na kozmetiku ako-takú ( čo si pamätám tak nás dievčat kozmetiku oslovilo až vo veku 14/15) ale to čo som písala podľa mňa je OK ("vhodné")
Na akné acnecolor, inak BB krém a pekný balzam na pery. Hotovo.
@albi12 mam 35rokov,a teda nie som az taka stara a konzervativna😊 no ja by som nedovolila svojej 12 roc.dcere make up..urcite nie..Starostlivost ano☝️ ta je dolezita a teda by som jej dopriala a starala sa spolu s nou,(aj ked moze pouzivat akukolvek kozmetiku drahu,znackovu,hormony tym neschova,a ani neupravi,to len strava) a aj obocie by som jej riesila kozmeticku,vytrhanie a upravu,ale nie malovanie ho a ani make up..obzvlast v tomto veku,striktne nie 🙂
Je to strasne mlady vek na make up..ja som svoj prvy makeup dostala myslim,az niekedy ked som mala 16r.a teda nelutujem ♥️..pretoze ked vidim mlade baby,ze od 11veku, make up,nechty,obocie,mihalnice..otras..
Ani to pekne nevedia,a ani sa to nehodi,peknej,mladej,pruznej pleti,co bude robit ked bude mat 25?..Moj nazor..nie..Nedovolila by som to dcere..🍀😊
@albi12 moja mama mi v takom veku kupovala maximalne v lekarni ten co bol na liecbu akne.Dnes si uz nepamatam ako sa volala ta znacka.Ale uz sa zohnat neda.Dnes uz je tusim pod znackou AC-color

@albi12 v 12-tich nie🙂