Je make-up vhodný pre 12-ročné dievčatá?
Ahojte, myslite si že je normálne aby 12 ročne dievčatá nosili makeup? V skole to zatiaľ velmi nefici, ale keď moja chce vyzerať upravená? Nechce nič co je ,, príliš” ale proste chce mať peknú hladkú pleť , aby vyzerala každý deň co najlepšie. Ale neviem či je to vhodne na jej vek…
Ona je velmi vyspelá na svoj vek cize… Aj vyzerá na 14. Nakoniec sme to vyriešili tak že pôjdeme do demky a vyberieme niaky CC krém, korektor a licenku.
@albi12
1. čistiaci olej / micelárna voda podľa typu pleti (suchá, mastná, kombinovaná, akózna, dehydratovaná, atď)
2. Hydratačný krém (zas podľa typu pleti)
3. Opaľovací krém na tvár (najmä s obsahom SPF30)
4. Tinted moisturizer alebo korektor na zjednotenie pleti a zakrytie nedokonalosti
5. Špirála - dajú sa kúpiť priehľadné / hnedé aby to spôsobilo prirodzenejšie alebo dokonca 2v1 kde jedna strana je určená na mihalnice a druhá na obočie
6. Balzam, lesk alebo olej na pery
Podľa môjho osobného názoru je vek 12 rokov málo na kozmetiku ako-takú ( čo si pamätám tak nás dievčat kozmetiku oslovilo až vo veku 14/15) ale to čo som písala podľa mňa je OK ("vhodné")
@albi12 mam 35rokov,a teda nie som az taka stara a konzervativna😊 no ja by som nedovolila svojej 12 roc.dcere make up..urcite nie..Starostlivost ano☝️ ta je dolezita a teda by som jej dopriala a starala sa spolu s nou,(aj ked moze pouzivat akukolvek kozmetiku drahu,znackovu,hormony tym neschova,a ani neupravi,to len strava) a aj obocie by som jej riesila kozmeticku,vytrhanie a upravu,ale nie malovanie ho a ani make up..obzvlast v tomto veku,striktne nie 🙂
Je to strasne mlady vek na make up..ja som svoj prvy makeup dostala myslim,az niekedy ked som mala 16r.a teda nelutujem ♥️..pretoze ked vidim mlade baby,ze od 11veku, make up,nechty,obocie,mihalnice..otras..
Ani to pekne nevedia,a ani sa to nehodi,peknej,mladej,pruznej pleti,co bude robit ked bude mat 25?..Moj nazor..nie..Nedovolila by som to dcere..🍀😊
@albi12 moja mama mi v takom veku kupovala maximalne v lekarni ten co bol na liecbu akne.Dnes si uz nepamatam ako sa volala ta znacka.Ale uz sa zohnat neda.Dnes uz je tusim pod znackou AC-color

@albi12 v 12-tich nie🙂