icon

Je Mary Kay kozmetika hodná svojej ceny?

2. nov 2023

Co si myslite o tom? O kozmetike, či je hodná takej ceny a taktiež tomu lakaniu na biznis, ta ich KP ma značne otravuje, že mám začať s tým podnikať ze je to super zárobkove. Myslíte že je to MLM biznis a odrb?

Strana
z3
lakebabe
3. mar 2024

@bucko555 asi tak skúšala som aj tie špirály na obočie kremy ruz kadečo kaderníčka mi to vždy ponúkla, ale absolútne nič navyše to nerobilo. Keď už chcem luxusnú kozmetiku kúpim radšej v parfumérii

merajka
27. máj 2024

No ja neviem, ale vyssie sa pisalo, ze je to kozmetika, ktora ma super vitaminove zlozenie bez parabenov atd., no ale ked som si pozrela zlozenie produktu (konkretne pletovej vody), tak tam okrem parabenov boli aj silikony a rozne chemicke zluceniny, ktore uz vacsinou clovek nenajde ani v lacnych kremoch. Preco na oficialnej stranke nezverejnuju zlozenie vyrobkov? Posunula by som uroven vyssie, ved teraz sa zlozenie pise uz vsade mozne, oni nepisu… aby som nebola len kriticka, od MK som si oblubila satenove pery a neparfumovany krem na ruky. Urcite su tam produkty, ktore sa daju pouzivat. Ale pletova starostlivost - tam citim rozpaky.

ema22270
17. dec 2024

Viem ze tako tema je stara, ale chcem sa tiez vyjadrit, skusila som nejaku kozmetiku od nich, jedine maska na problematicku plet mi sadla, ocne tiene od nich a ceruzka jeden otras 🙄🙄🙄. Malicke tiene, vaziace az 1.2g v nejakom hroznom obale, cele to tam lietalo, za 20 eur a 17e ceruzka na oci, ktora sa mi roztiekla asi po hodine a to uz bola jesen, nie leto... no fakt hrozne nieco. Neodporucam.

24janette
30. jan 2025

@majamat prosím ťa, odkiaľ objednas tú kórejskú kozmetiku? Ďakujem 🙂

majamat
30. jan 2025

@24janette objednavala som vela so Stylevana, ale uz som odtial davno neobjednala, teraz objednavam od kociek zo skupiny o KK, sem tam neico z niektorych eshopov. niekedy z notina, ksisters, aj z dalora som uz objednavala a neviem., to si zvyknem popozerat ceny a potom si vyberam, ale prevazne teda v skupine som si kupila od zien, co to predavaju, maju najlepsie ceny, potobne, ako am Stylevana a este k tomu je to rychlejsie.

Strana
z3