icon

Je môj parfém z Notina skutočný alebo falšovaný?

17. feb 2025

Dobrý deň dnes som si vyzdvihol balík z Notina a je tak dôveryhodný ten parfém že je ťažko prehladnut či je fake alebo real. Sám neviem.
Pustil som si video ktoré porovnalo falošný parfém ktorý bol na ľavej strane a pravý parfém na pravej strane.
Na hornej časti krabičky keď ju otvárate vidíte že je tam na originálne niečo napísané na ľavej strane to tam nieje pretože je to fake parfém a ja na krabičke to tam tiež nemám. Ďalší príklad. Spodná časť parfému je ako keby tam vyškriabane tie údaje o parféme. Na ľavej strane môžte vidieť že je tam nalepka. Totiž to aj ja na parféme mám dole nálepku a zdá sa dôveryhodná.

Je môj parfém z Notina skutočný alebo falšovaný?Je môj parfém z Notina skutočný alebo falšovaný?Je môj parfém z Notina skutočný alebo falšovaný?Je môj parfém z Notina skutočný alebo falšovaný?Je môj parfém z Notina skutočný alebo falšovaný?
vanilkovazmrzka
17. feb 2025

Vies ze prefavat fejky je nelegalne? Ozaj myslis ze by si velky znamy obchod struhol taky risk ze by predaval fejky? Akurat sa tie parfemy vyrabaju na roznych miestach na svete, pre kazdy trh mozu byt vyrabane v inom meste/krajine, tak ani nalepky nebudu totozne. Ci uz ich aj prebaluju a prelepuju to uz je otazka na vsetky mozne parfumerie…

adri266
17. feb 2025

Ak sa Ti nepaci, vrat ho. Notino nema problem vratit peniaze.

strawberry0797
17. feb 2025

To není fake, tie firmy, co vyrábajú parfumy menia dodávateľov, "fabriky", kde to plnia atd. Môže ísť o iného výrobcu toho istého originálu. Napr ako keď si kúpiš dva identické telefony, ten istý model, ale jeden je "made in India" a druhy "made in Taiwan". Oba sú ale original Samsung (toto sa mi reálne stalo). V obchodoch by mali garantovať pôvod produktov. Väčšia pravdepodobnosť, že kúpiš fake, je napr na bazosi.

softiesofie
17. feb 2025

Na skutocnych parfemoch mas "akoby" vygravirovane informacie o parfeme priamo na flakone. Ak je len nalepka tak to moze byt fake. Ale podla mna zavisi aj od znacky.
A co sa tyka kremov, tak aj taky LA MER ma na spodku len ubohu nalepku...tak uz ani sama neviem.

guudy
17. feb 2025

@vanilkovazmrzka ja by som za notino ruku do ohna nedala veru…
https://index.sme.sk/c/23256300/boj-o-chanel-no...
Dalej som spor nesledovala, tak neviem, ci sa dohodli, alebo sudny spor bezi dalej..

autor
18. feb 2025

@vanilkovazmrzka Jasné že je nelegálne ale nevieme ani kto tie parfémy dodáva akého majú dodávateľa.

autor
18. feb 2025

@guudy vsak práve je to zvláštne

vanilkovazmrzka
18. feb 2025

Tak ho vrat a nenakupuj tam, ked mas pochybnosti. Je kopec inych obchodov 🙂