icon

Je možné ísť na manikúru s dieťaťom?

19. mar 2024

Zdravím,
bol už niekto trojročným dieťaťom na Manikure? Ja by som potrebovala ísť už nutne ale nemám kde nechať malého, myslíte si že to bude problém??

8853
19. mar 2024

Zavisi od dietata. Bola som s 3 rocnou na pedi a v klude sedela a pozerala, co sa deje. Syna by som v takom veku nevzala, nevydrzal by.

ivik4
19. mar 2024

Mojho by som ako 3 rocneho nevzala ani na 10minut niekam kde by mi nebol na dosah . Musis si sama poznat dieta, je uplne jedno ci by vydrzali tie nase

mogaa
19. mar 2024

vydrží hodinu sedieť a hrať sa? ak ano, vezmi mu hračky, prípadne nech si vymalováva....ak nie, tak ho ani neber....

jaskolka
19. mar 2024

Ak vieš, ze ti vydrží hodinu kľudne sedieť, maľovať si, hrať sa, tak ok. Ak nie, tak to bude len trápenie a nervy pre všetky strany.
Ja napríklad viem, ze môj 3,5 ročný by síce aj teraz mal istý problém obsediet, ale už by to zvládol.
V 3 rokoch neexistovalo, to by rozobral pol miestnosti.

zuat
19. mar 2024

Ja chodím s trojročnou občas, keď jej je dlho, tak dostane telefón do ruky 🤷 ale naposledy mi celý čas sedela na nohách a kecala manikerke do roboty 🙃

gabika0825
19. mar 2024

Podľa toho aké dieťa máš a samozrejme podľa toho čo ti povie salon. Pokial sa nevie po chvíli zmestiť do kože, tak by som ho určite nebrala a oželela by som manikuru. Veď to nie je životu potrebné. A to som jedna z tých čo chodi pravidelne na procedúry, čiže sa neboj že som nejaká taká čo si na to nepotrpí a nestará sa o seba. Ale píšem ti to v dobrom, niektoré salóny ti nedovolia prísť s dieťaťom. Kamosku tiez poslali preč a to mala jej dcéra 5 mesiacov a ležala v kočíku. A mám pre to úplne pochopenie.

koniarova
21. mar 2024

Ani v sobotu ho nemá kto postrážiť? Váš manikerky robia aj vtedy.

mclissa
21. mar 2024

Ano syn ma tri roky a bravam ho stale