icon

Je možné nemať vrásky vďaka dobrej genetike?

26. okt 2023

Ja by som chcela spýtať či je možné nemať žiadne vrásky do 35-40 rokov len vďaka dobrej genetike , teda či poznáte niekoho takého kto ani na zákroky nemusel chodiť a mal to vďaka genetike

minenkak
26. okt 2023

Vrásky určite budú,od smiechu a mimiky

syslik81
26. okt 2023

vrasky iste su ale nie tak hlboke.. a poznam seba napr.. mam plet po mame ..moja sestra zial po otcovej strane sma vraska .. kazdopadne nebude to trvat vecne ..

zuzulkika
26. okt 2023

Poznám,kamoška...dobra genetika po otcovi...naozaj vyzerá dobre

salamistka
26. okt 2023

Nemám vrásky, mám 45.. nič špeciálne preto nerobím...ale typujem, že je to mojou váhou a plnšími lícami 😉

h2
26. okt 2023

Práve som sa kvôli tejto diskusii zadívala na jednu z posledných fotiek svojho otca, zomrel vo veku 81 rokov, okrem vrások "smiechu" okolo očí bol takmer bez vrások. Bodaj by som to zdedila po ňom...

luccija
26. okt 2023

Áno, aj ženy s mastnejsou pleťou majú vrásky neskôr.Nie, nadarmo sa hovorí pozri sa na mamu uvidíš aká budeš o pár rokov🙂väčšinou to sedí.

vroni
26. okt 2023

Moja mama ma skoro 89 rokov a vrásky nikde, úplne hladkú pleť ma. Tak dúfam, ze tuto časť podedim po nej. Povahu radšej nie 😁 Inak už mám po 50 a žiadne vrásky. Neviem, ci sa občasné napackanie nejakého krému na ksicht da považovať za starostlivosť...

janulka1802
27. okt 2023

Hm, podľa mňa v 35-40 máloktorá žena potrebuje nejaké zákroky. Ale niektoré žiaľ začínajú aj omnoho skôr.

kornelies
27. okt 2023

Moja polovicka je toho prikladom. Ani jedna vraska a to uz ma 45+. Svokra 75 a tvar na urovni cerstvej styridsiatnicky.

lukbe
27. okt 2023

Áno,niečo na tom je, hádajú mi aj o 15 rokov menej,podobne aj mojim deťom,syn,keď mal 30,nechceli mu bez OP predať cigarety🤣. A pobavilo ma,že či poznáme niekoho,kto nemusel chodit na zakroky😂. Akoby sa tam chodilo ako k zubarovi, to fakt?

zuzinka888
27. okt 2023

Moja suseda ma cez 80 ale ma uzasnu plet, naozaj. Keby nenosila babkovsku satku a tu krojovu suknu a nahodila ju nejaka stylistka tak ma o 20 rokov menej. Vzdy ked ju vidim - si poviem kiez by som mala taku plet.

0silvia0
1. nov 2023

Ja mam 49 rokov a napriklad vobec nemam tie drobne vrasky okolo oci, ktore maju uz aj niektore tridsiatnicky. Ale na pokozke je vidno vek, ale skor je taka uz nepevna