icon

Je odpadnutie gél laku dôvod na reklamáciu?

25. aug 2025

Je podla vás dôvod na reklamáciu odpadnutie gelaku u pedikérky? Nikdy sa mi to nestalo. Termín mám o dva týždne. To si ho môžem robiť takto nekvalitne doma a nemusím za to vyhadzovať peniaze.

lasona
25. aug 2025

Za koľko ti to dopadlo? Nemáš fotku ako nechty boli urobené? Nebola si príliš veľa vo vode? Stalo sa to prvý krát?

sissy27
25. aug 2025

@anonym_autor tak záleží, ako dlho si ho mala, či nemáš nejaké nechtové ochorenie, čo si robila, či si niekde nezakopla atď. Ale akože čo chceš vyreklamovať na jednom nechte? Napríklad u mojej pedikérky sa platí 10€ za gel-lak, tak čo by som vyreklamovala, že mi vráti 1€ ?

demografka
25. aug 2025

mne sa tak raz odlupol jeden zkraja a bola som a prerobila nanovo

autor
27. aug 2025

@lasona 3D
@sissy27
@demografka
Mala som ich týžden. Odpadli mi na dovolenke všetky okrem veľkých palcov. To som si ich mohla urobiť doma sama.

fineta
27. aug 2025
@anonym_autor

@lasona 3D
@sissy27
@demografka
Mala som ich týžden. Odpadli mi na dovolenke všetky okrem veľkých palcov. To som si ich mohla urobiť doma sama.

@anonym_autor áno, išla by som za ňou.

demografka
27. aug 2025
@anonym_autor

@lasona 3D
@sissy27
@demografka

@anonym_autor reklamuj, toto nie je ok za tie peniaze, aj sluzba ma nejake zaruky

anonym_c7e19a
27. aug 2025
@anonym_autor

@lasona 3D
@sissy27
@demografka

@anonym_autor velkych palcov. Boha kolko mas rokov ze nevies ako sa volaju prsty? To sa uci v skolke