Je odpadnutie gél laku dôvod na reklamáciu?
Je podla vás dôvod na reklamáciu odpadnutie gelaku u pedikérky? Nikdy sa mi to nestalo. Termín mám o dva týždne. To si ho môžem robiť takto nekvalitne doma a nemusím za to vyhadzovať peniaze.
@anonym_autor tak záleží, ako dlho si ho mala, či nemáš nejaké nechtové ochorenie, čo si robila, či si niekde nezakopla atď. Ale akože čo chceš vyreklamovať na jednom nechte? Napríklad u mojej pedikérky sa platí 10€ za gel-lak, tak čo by som vyreklamovala, že mi vráti 1€ ?
mne sa tak raz odlupol jeden zkraja a bola som a prerobila nanovo
@lasona 3D
@sissy27
@demografka
Mala som ich týžden. Odpadli mi na dovolenke všetky okrem veľkých palcov. To som si ich mohla urobiť doma sama.
@lasona 3D
@sissy27
@demografka
Mala som ich týžden. Odpadli mi na dovolenke všetky okrem veľkých palcov. To som si ich mohla urobiť doma sama.
@anonym_autor áno, išla by som za ňou.
@lasona 3D
@sissy27
@demografka
@anonym_autor reklamuj, toto nie je ok za tie peniaze, aj sluzba ma nejake zaruky
@lasona 3D
@sissy27
@demografka
@anonym_autor velkych palcov. Boha kolko mas rokov ze nevies ako sa volaju prsty? To sa uci v skolke

Za koľko ti to dopadlo? Nemáš fotku ako nechty boli urobené? Nebola si príliš veľa vo vode? Stalo sa to prvý krát?