icon

Je parfum Euphoria vhodný pre 13-ročnú slečnu?

leazeziliny
29. apr 2023

Pomáha mi s deckami, peniaze nechce a viem ze sa jej na mne páči. Je calvin klein euphoria vhodný parfém pre 13 ročnú?
Vďaka za názory.

Strana
z2
mishka81
29. máj 2023

Svieže vône nenosím vôbec a veru aj v mladom veku som mala rada sladšie zaujímavejšie vône. Dokonca svieže vône na mne voňajú ako wc osviežovač Treba kúpiť takú ktorá sa jej páči a pekne reaguje s pokožkou a nie riešiť čo je vôňa pre mladú alebo staršiu.

nada847
29. máj 2023

@mishka81 presne ako pises, ja zase mam rada svieze, kvetinove a take a to by niekto povedal, ze pre dospelu zenu by sa hodilo nieco ine, tazsie, ale proste neriesim kto co hovori, riadim sa tym, co mne sa paci 😉

canany
4. jún 2023

Prosim vas a nejaky chlapcensky jemny parfum pre skolaka, 10 rocneho, by ste mi vedeli odoorucit?
Kupili mu spiderman akoze detsky, ale to smrdi ako prepotene ponozky, aj ked ja nie som za parfemy v tomto veku, ale radsej som mlademu slubila, ze mu kupim nieco normalne, ked vyhodi tento.

babyangel
28. dec 2023

Moja dcera ma 11 a spolu sme boli vyberat parfum, ktory sa pacil jej. Ja by som z toho nerobila ziadnu vedu. A presne, kde je napisane, aky parfum je vhodny od akeho veku? Kazdy ma predsa iny vkus, kazdemu sa paci nieco ine. Ak by sa dcere pacila Euphoria, kupila by som jej na Vianoce.

Strana
z2