icon

Je používanie parfumov stále moderné?

21. jún 2024

Pouzivate parfemy? Ja som pouzivala parfemy, kym som nerobila na oddeleni, kde nas vela sedelo za pc. Ked si niekto dal parfem, vsetky zeny hned hucali, ze smrad, a ze keby si to dala kazda na seba tak sa zblaznime od smradu. V tej dobe som veru parfem aj ja prestala pouzivat. Potom sa nam narodilo babatko a to som tiez nechcela si davat na seba parfem. Je to este moderne porfemovat sa? Samozrejme myslim parfem na telo ciste, umyte, pouzite nieco proti poteniu pod pazuchami ci si davate parfem.

nikoletta1712
21. jún 2024

Z domu by som nevyšla bez parfému!!!.Robím s ľudmi a ešte sa mi nikdy nestalo, že by ma niekto upozornil…
Naopak - mám rada, keď ma pochvália, že krásne voniam…
A takisto nemám ani ja problém pochváliť niekoho, keď krásne vonia parfúmom…

basulaak
21. jún 2024

Jasne, milujem parfemy. A milujem pekne zensky vyvonane zeny aj v kancelarii, ktore su upravene a maju taky ten neat vibe.

mk1111111111
21. jún 2024

@butterflyeffect jj, tie puelly, katastrofa, to by mali zakazat. A teda strop je napuellovane veci na ture v lese

janewithane
21. jún 2024

Niekolko rokov som pouzivala casto ale dlho som hladala to co mi vonia. Vacsina parfemov mi proste nevonia, niektore az smrdia. V poslednej dobe vsak uz nepouzivam, je to hormonalny disruptor. Zacina mi to dost vadit, hlavne na ulici ked je tazsi vzduch, cloveka uz ani nevidno ale ho citit. Co je vsak este horsie ako parfemy su avivaze! Tie mi smrdia vsetky.

zuzka0605
21. jún 2024

nie, cim som starsia tym viac mi parfemy prekazaju.

slovenka753
21. jún 2024

ano ale pouzivam znacku ktora sa nestriela ale len tycinkou potrie za uchom a zapastie. nie je to vyrazna vona, skor taka svieza. vacsina ludi ju citi ked sa k nim naklonim. nievje to smrad co citit na tri metre

lakebabe
21. jún 2024

Nevyšla by som z domu bez neho. Mam letne zimné rôzne vône ľahšie aj ťažšie

pstrosica
21. jún 2024

Ešte pred pár rokmi by som bez parfemu nevyšla z domu, mala som desiatky kvalitnych parfémov. Roky....snad dekády🙂 milovala som to ale zmenilo sa to, neviem čím ako....parfémy som rozdala, teraz nemám doma ani jeden 🙂 používam prírodné vonné oleje, alebo si sama niečo namixujem napr mam veľmi rada olej lemon grass....parfem som na sebe nemala ani nepamätám, ludia mi vravia ze krásne voniam, ja nejak tie oleje na sebe necítim ale asi ich je cítiť 🙂 neviem prečo som opustila parfémy, mna to nejak nepustí dávať to na seba...

muchotrafka298
21. jún 2024

Moja kolegyna sa vyslovene polieva tymi lacnymi napodobeninami. Mne je z toho uz zle ked to citim…. Kazdych 5 minut asi. Cize nie je parfem ako parfem.

ddaassuullaa
21. jún 2024

@muchotrafka298 joooooj to ano. Nasa kolegyna dostava take "parfemy" od jej krstnej - take ako kolinske za sociku. Ale vydrz maju niekolkodnovu😂🤮. Ona ich nosi do prace a dava do wc, to citit 2 dni a je to horsie ako velkonocna oblievacka pred 1989🙈🤦‍♀️. A kazdy rok po Vianociach donesie novy ekrazit.

mima1608
21. jún 2024

Áno, používam parfumy. V lete skôr dávam prednosť telovym sprejom (kupujem tie isté čo mám aj parfumy), voňajú jemnejšie, keďže parfumy mám rada sladké a silné a to sa na leto nehodí.

jablkovastrudla
21. jún 2024

Parfum pouzivam, nosim letne svieze vone. Mne vadia tazke orientalne (kamaratka pouzivala Mugler Angel) a to bol taky hlavybol ze az. Pouzivam aj avivaz ale skor take babatkovske vone, vona bavlny atd a nic vyrazne vonajuce aby sa mi to nebilo a parfumom

muchotrafka298
21. jún 2024

@ddaassuullaa toto je akoze napodobenina toho od Lancome La vie est belle ci tak nejak…. Strasne to smrdi, ako podoba tam je, len keby sa tym neoblievala….

mirage
21. jún 2024

@jaass blbost, to, ze niekto nepouziva parfem neznamena, ze smrdi

ddaassuullaa
21. jún 2024

@muchotrafka298 tie.napodobeniny mozno na zaciatku posobia rovnako, ale casom je to uplne nieco ine, prestriekavanie to este zhorsuje. Ono clovek casom vacsinou dospeje k tomu, ze staci poriadny kvalitny parfem, ktory netreba na seba spliechat po polhodine, lebo to zacina smrdiet. Alebo je potom fakt lepsi ziadny🤷‍♀️

muchotrafka298
21. jún 2024

@ddaassuullaa joj keby si to po polhodine striekala to by sme aj prezili… ale ona tak po 5 minutach. Moja rec, ze radsej na original nasetrim, streknem raz denne a staci to.

jaass
21. jún 2024

@mirage to som nikde nenapisala 😉

simona1306
21. jún 2024

parfem pouzivam kazdy den, aj ked nikam nejdem a som len doma ... neznasam ked smrdim, dokazem sa sprchovat aj tri krat za den .... a ci to niekomu vadi ze som navonana ? vadi, ale je mi to jedno .... tiez mi vadi, led niekto smrdi ale je to jeho vec ...

danica2711
21. jún 2024

samozrejme, že používam, denne, bez parfému sa necítim byť dokonale upravená. Ale samozrejme decentne, nie som kolotočárka

reddflowerlife
21. jún 2024

@simona1306 Ja si tiež dávam aj na doma parfém. Ten na doma mám jemnejší, na vonku silnejsi.. Vzdy po sprche prfem.. Ved chcem voniat aj svojmu muzovi nie len cudzim ludom vonku😂

simona1306
21. jún 2024

@reddflowerlife presne tak 🙂 ale ja to mam zas tak, ze na doma mam taky lacnejsi drogerkovy, ktory mi nie je luto vystriekat, a ked idem niekam von tak pouzivam tie parfumerkove :D

mclissa
21. jún 2024

Ano pouzivam svieze, jemne vone.

lakebabe
21. jún 2024

@simona1306 ja takisto mam kategóriu na doma , na von, na leto na zimu😄 to je prvé čo ráno urobím umyjem sa a dám Dezodorant a parfum

dominikamacakova
21. jún 2024

Ja používam

simona1306
21. jún 2024

@lakebabe presne tak :D ja som maniak na parfemy :D vlastne, jedina vec pre mna, za ktoru som ochotna "vyhodit" aj vyssiu sumu ... oblecenie, sminky, topanky , kabelky sa snazim co najlacnejsie, ale ked pride na parfem tak to mi je jedno :D

lakebabe
21. jún 2024

@simona1306 ja mak slušnú zbierku, na každý sviatok muž vyberie nejaku novinku ku darčeku , on je tiež maniak na vône 😄 ale po dome používam takú strednú cenovú kategóriu, vzdy aj keď viem ze nikde vonku nejdem

maminkadeticiek
21. jún 2024

Neviem si predstavit nestrieknut na seba kvalitny parfem ked idem niekam.Je to take zenske,je to moja znacka,sama mam rada ked je okolo ludi prijemna vona.A neviem si predstavit taku uroven ludi,ktory by kritizovali ze som si dala parfem?!Parfem k zene patri.

reddflowerlife
21. jún 2024

@lakebabe ale v diskusii o smradlavej kolegyni zas píšu ze to vlastne len vychodoeuropanky nosia parfemy 😫

lakebabe
21. jún 2024

@reddflowerlife však hej sa tam ta dotyčná na mňa osopila , že som si dovolila povedať aká je realita😄

tykat
22. jún 2024

Niekedy som to mala rada, aj sa mi to pacilo na inych. Teraz vobec, parfem mi vadi, som rada, ze u nas v praci su zeny aj muzi v tomto striedmi. Ja mam najradsej vonu cistoty, vzdy rano sprcha vratane vlasov, ciste zuby, deodorant ktory mi sedi k potu (aj to treba vediet trafit) a ciste cerstvo vyprane oblecenie. Bez toho von nejdem.

Tu niekde je tema kde pisu zdravotnicky ze pouzivaju parfemy aj v praci. Podla mna je to neohladuplne voci pacientom. Ja som sa s tym nastastie nestretla ale neviem si predstavit ze mi rano v nemocnici pride zobrat krv parfemom navonana sestra. Vzdy z nich vonala len cistota.
Nie som si ista ci to niektore med.zariadenia nemaju aj v "dresscode" nepouzivanie parfemov, pripadne gel.nechtov, piercingov, viditelnych tetovani a pod.