@dadka1997 ma červené seboroicke ložiská a tento sampon ma dobre recenzie
Prosím Ťa, choď ku koženej a ten šampón je pre dospelých a proti lupinám a nie seboreu....!
Skús zatiaľ Bebe šampón, ten je detský a dava sa na tzv.mliečne chrasty. Ak aj nepomôže tak neuškodí. A riešiť čo najskôr s pediatrom, vie aj on predpísať, ak bude veľmi zle pošle ku kožnej
Na seborea treba špeciálne krémy a možno aj šampón vám odporučí .. Takéto šampóny určite nedávaj
pomoze mu.davam ho tiez dcere od mala.. staci tak raz za mozno 2 tyzdne s nim umyt.. mozno aj menej.. ked uz bude mat take ako chrasticky na hlave a hned zabral...
Odporúčam z vlastnej skúsenosti. Pomohol, zmäkčil a zmizla z vláskov úplne. Cena je aká je, ale keďže sme potrebovali vyriešiť, neriešili sme. Predávajú ho aj v DM drogérii. Neskôr sme použili už len preventívne.
Pred týmto šampónom nám dala pani doktorka mastičku (magistraliter, ktorú nám zarobili v lekárni) . Pach nevábny, všetko omastené (obliečky, vankúše, plachta, aj keď sme dali pod celé telíčko vrátane hlavy veľký uterák). Vlásky boli mastné niekoľko týždňov napriek každodennej snahe vymyť masť. Škoda, že sme o tomto šampóniku nevedeli skôr. Nemuseli sme sa trápiť s tou masťou.

Ja by som mu ho nedávala, je to šampón pre dospelých nie pre dieťa, ešte k tomu je na lupiny, je mu to potrebné dávať na vlasky ?