Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Keď chcem mať "vyložené" nohy tak jedine takto😁😂

    ❤👸🧸🤴💙

    Kolotoče s nadšením zvládnuté, moji statoční😊🥰🎠🎡

    ❤👸🧸🤴💙

    Už rok sme vďaka Vám rodina❤🙏💙
    Milujem Vás do nekonečna a ešte ďalej.. ❤👸🧸🤴💙

    katkaba1
    6. jún 2021    Čítané 255x

    Keď "fazule" testujú..😊

    Hneď na úvod vysvetlím: Áno, čítaš správne: „fazule". 😉

    Keď sme s mužom po rokoch neveriacky pozerali na dve čiarky, ani vo sne by nás nenapadlo, že počet čiarok na tehotenskom teste bude aj počet "fazuliek" v mojom bruchu. 🙂 Fazuliek, lebo na prvom ultrazvuku boli mini-pidi a prvé, čo môjmu mužovi napadlo bolo: „Pre Boha... sú tam dve fazuľky!" 😁 A tak sa to u nás udomácnilo dodnes, dvojičkám prezývka prischla, akurát už dnes, ako roční, pokročili na vyšší level. Z fazuliek sa stali krásne, múdre a HLADNÉ fazule. 😀

    Keď nám dorazil balíček, dvojičky práve spali. Po zobudení mali obrovské prekvapenie, vybaľovanie, rozoberanie... To im ide na jednotku. Nevedeli, čoho sa chytiť ako prvého. 😁

    Balíček obsahoval produkty od Nestlé NaturNes Bio, ktoré dvojičky už poznajú. Predovšetkým ovocné kapsičky a NutriPuffky.

    Na ich stravu dbám od prvej chvíle. Je pre mňa, ako matku, veľmi dôležité, aby sa stravovali zdravo, bez zbytočných pridaných cukrov, soli a ideálne v najvyššej BIO kvalite. Tento rad od Nestlé ponúka všetko, čo považujem za dôležité pri stravovaní týchto mini-pidi ľudí.

    Nestlé NaturNes Bio Banánová mliečna a Vanilková nemliečna obilná kaša

    Čo sa týka kaší - idú u nás nadračku. Kaše dvojičky milujú snáď na všetky spôsoby, je to taká istota. Keď už nič jesť nechcú (áno, aj také dni sú), tak kaša ide dole krkom vždy.

    Banánová kaša je celkovo ich obľúbená a táto im veľmi chutila. Kaša je jemná, nerobí hrudky, ľahko sa rozmiešava a jej chuť je naozaj veľmi príjemná. Jediné, čo by som vytkla je to, že je na vkus mojich detí jemná až moc, ale toto je skôr o konkrétnom dieťati.

    Vanilková kaša im už až tak nešmakovala. Vonia krásne, je rovnako jemná, ľahko sa rozmiešava a nerobí hrudky. Myslím si, že im nechutila, lebo chuť je trochu umelá, vanilka je dosť aromatická a mojim deťom evidentne pasujú skôr jemnejšie príchute.

    Nestlé NaturNes Bio NutriPuffs banán a paradajka

    Tieto malé puffky dvojičky veľmi dôverne poznajú. 😀 Kupovali sme malinovo-banánové a mrkvové takže veľmi ich potešili dve nové príchute. Trochu som sa bála paradajky, resp.skôr alergickej reakcie, keďže ju ešte neskúšali, ale všetko prebehlo bez problémov a veeeeeeľmi im chutili.

    Banán je ich obľúbené ovocie, takže toto bola úplná istota. Nestíhala som im puffky dávať.😁 Majú tvar malej hviezdičky a za mňa je to nielen zdravá a chutná maškrta pre malé deti, ale predovšetkým je to super na precvičovanie jemnej motoriky. Dvojičky sa krásne naučili pri malinových puffkách štipcový úchop a dnes už aj tie malinké hviezdičky-puffky dajú do úst.

    Paradajkové puffky s cibuľkou sú ozajstná mňamka. Trošku som im kradla z dózičky aj ja.😁 Sú naozaj veľmi chutné. Za mňa sú skvelou voľbou aj na olovrant v kombinácii so zeleninou. Sú tvarom väčšie ako banánové hviezdičky, takže aj dieťa s ešte nemotornými prštekmi si ich vie bez problémov uchopiť samo.

    NutriPuffky u dvojičiek vyhrali na plnej čiare. S tým som ale tak trošku aj rátala. 😉

    Zeleniovo-mäsové príkrmy NaturNes Bio

    Testovali sme šesť príchutí. Úprimne musím povedať, že čo sa kupovaných príkrmov týka, som trochu skeptická, som zástanca poctivej domácej stravy, aj keď pri dvojičkách je to občas náročné.

    Kúpené príkrmy skúšali asi 2-3x a nikdy im nejak extra nechutili. Ani sa nečudujem, keďže akúkoľvek príchuť a kombináciu som kúpila, všetko mi voňalo rovnako a pripomínali mi vôňou paštétu.

    Ostala som milo prekvapená, keď sme skúšali príkrmy od Nestlé, predovšetkým hráškovo-brokolicovú kombináciu s mäskom. Neskutočne to voňalo a evidente ešte lepšie chutilo, lebo som dvojičkám nestíhala naberať na lyžičku. Taktiež boloňské špagety prevetrali rýchlosť mojej ruky.

    Ostatné kombinácie sice zjedli, ale neboli až tak nadšení. Paštrnák nie je ich kamarát takže ochutnali, niečo zjedli ale dupľu by si nevypýtali.

    V konečnom dôsledku ale hodnotím tieto hotové príkrmy veľmi kladne, krásne voňajú, majú skvelú konzisteniu, krásne farby, skvelo chutia a kombinácie zeleniny a mäsa sú naozaj bohaté.

    Určite využijeme aj v budúcnosti na cestách - necestách. 😊

    Ovocné kapsičky NaturNes Bio

    Ani neviem ako začať. Asi, že dobre bolo, málo bolo. 😁 Kapsičky boli naozaj TOP. Vytkla by som jedine to, že sú dosť maličké, pre väčšie deti už asi nepostačujúce, do malej rúčky ale veľmi šikovné. Inak ale naozaj mňamka. Kombinácie ako tekvica, šípka... Fakt super. Veľmi ma potešilo, že to nebolo len o klasickom jablku a banáne.

    Dvojičkám veľmi-veľmi chutilo a určite budeme kapsičky kupovať aj naďalej. Sú skvelé nie len ak olovrant, osvieženie ale sú super aj na dochutenie kaší.

    V konečnom dôsledku hodnotím naše testovanie ako veľmi úspešné. Deťom veľmi chutilo, boli spokojné, brušká z ničoho neboleli.

    Veľmi vydarený rad od Nestlé a ostávame tomuto Bio radu výrobkov verní aj naďalej.

    Ďakujem za možnosť testovať a dvojičky ďakujú za plné brušká😊

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    💛🧡❤💚💙💜

    ❤👸🧸🤴💙

    Tip na zdravý olovrant😋
    Hádanka: čo zmizlo ako prvé z taniera dvojičiek?🙃 Presneee, NutriPuffky behom 30 sekúnd😁

    #test_nestle_naturnesbio

    Toľko radosti pre dve hladné brušká hneď po zobudení🥰😍😋

    ❤👸🧸🤴💙

    #test_nestle_naturnesbio

    ...balíček od Nestle NaturNes Bio dorazil🥰😋 dvojičky majú predčasného Mikuláša v lete🎅😁😋😍
    Ďakujeme ❤👸🧸🤴💙

    #test_nestle_naturnesbio