icon

Je tu nejaká kaderníčka?

vanessa12345
5. jan 2025

Ahojte, veľmi sa mi páči táto farba na vlasy.
Chcela by som mať takéto svetle, mam tmavé hnedé farebne. Mala som ombre z hora tmavšie a na spodok svetlejšie

Je tu nejaká kaderníčka?
denisa_deniska
5. jan 2025

@vanessa12345 toto ale nebude na jedno sedenie u kaderníčky, keď ideš z tmavej farby. Pokiaľ nechceš, aby ti odpálila vlasy, doslova. 🙂 ísť do overeného salónu

vanessa12345
autor
5. jan 2025

@denisa_deniska ano to viem, ale nechcem mat žltú farbu keď si umyjem vlasy ja chcem aby stale bola taká pekná farba ako ked prídem z kaderníctva

denisa_deniska
5. jan 2025

@vanessa12345 tak to záleží od tvojho pigmentu, ale každá farba bude po čase ťahať do žlta, pokiaľ sa o to nebudeš starať. Starať v zmysle - ak nie chodiť na pretónovanie ku kaderníčke, min používať “fialové” prípavky na vlasy, ktoré ti budú vyťahovať ten žltý odtieň z vlasov. Ale ak čakáš, že budeš mať takýto odtieň aj po pol roku, tak určite nie. ;)

83lenka83
5. jan 2025

@vanessa12345 je to melir a tónovanie, tonovat sa chodí každý mesiac, odfarbene vlasy sú porovite a preto sa z nich všetko skôr vymyje, starostlivosť o odfarbene vlasy je náročná, treba sa o nich starať úplne inak ako o hnedé. Ja mám roky svetlé vlasy a zakaždým ich musím hydratovať a dodávať živiny, inak by som vyzerala ako so slamou na hlave. Som kaderníčka.

vanessa12345
autor
5. jan 2025

@83lenka83 to je farba krásna 👌

lucia55997
6. jan 2025

Ja som mala roky odfarbene vlasy.. musela som ich vyzivovat, hydratovat lebo inak boli ako slama.. zafarbila som sa na hnedo a opat sa vraciam k blond aj ked starostlivost je narocna.. kludne napis spravu poslem ti zo par foto