icon

Je záujem o videá od DM Beauty poradcu?

adrianarepkova
8. nov 2023

Ahojte, chcela by som vedieť, či by ste mali záujem o videá na Tiktoku, pripadne Instagrame od beauty poradkyne, ktorá pracuje v dm-ke (ja). Kozmetikou (pleťovou, dekoratívnou) sa zaoberám už dlho, som mladá, čiže trendy ma neobchádzajú. Ide o to, že denne dostávam veľmi veľa otázok od zákazníčiek na makeup, krémy….a v mojich silách nie je poradiť každému, ale ak by som na vaše otázky mohla odpovedať aj pomocou sociálnych sieti, bolo by to prínosné omnoho viac. Otázka by bola napríklad položená, ktorý makeup odporúčam na mastnú pleť, vymenovala by som napríklad 3 najlepšie na základe mojich skúsenosti, skúsenosti kolegýň a informácii, ktoré dostávam od vás (zákazníčiek). Myslím, že by to mohlo byť pre vás zaujímavé, samozrejme, viem že na sociálnych sieťach je veľmi veľa influencerov, ktorý propagujú a hodnotia produkty, ale koľko je takých, ktorí s nimi naozaj robia ? Asi veľmi málo 🙂 ďakujem za váš názor a čas 🤩 kto chce poradiť, vidíme sa v Mirage - Žili a ☺️

t1nusa
9. nov 2023

@adrianarepkova ak máš množstvo otázok od zákazníkov, je len na tebe ako to zaujímavo spracovať, aby to zaujalo aj ľudí na sociálnych sieťach 😊 podľa mňa to môže vypáliť celkom fajn ak to dokážeš kreatívne podať aj na internete, vyskúšaj a uvidíš 😊

nelca0510
9. nov 2023

@adrianarepkova úprimne,nie. To,že pracuješ v DM z teba "poradkyňu krásy" nerobí. To,že ťa to baví je fajn,ale mne by to nestačilo. Sledujem totiž originál kožnú lekárku na IG a tá keď niečo pridá,tak verím,že je to overené a ok. Ešte ma nesklamala.

adrianarepkova
autor
Autor odpoveď zmazal
adrianarepkova
autor
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
9. nov 2023

@adrianarepkova hanbis sa za svoje odpovede? 🤷

queen_mary
9. nov 2023

Ved jw milion beauty influenceriekna "poradkyn" na socialnych sietach. Ak si ich tie zakaznicky doteraz nenasli, tak teba online tiez nenajdu.

nelca0510
9. nov 2023

@adrianarepkova prečo mazes odpovede? Nuž,ja chápem,že chces aj "malovátka", ale čo jednej pasuje,druhej nemusí. Tak ci tak sa potom dostaneš k spoluprácam a budes propagovať len tie,za ktoré máš peniaze.

adrianarepkova
autor
9. nov 2023

@veronikaszabova prosím? Chcela som vymazať celý príspevok, pretože som zistila, čo som potrebovala a už som nepotrebovala nikoho názor, rozhodnutá som…navyše moja odpoveď na tvoj názor bola úplne normálna, čiže nerozumiem, prečo máš potrebu rýpať 🙂

adrianarepkova
autor
9. nov 2023

@taynee ja to samozrejme robím, ja mám tiktok aj instagram celkom pekne rozbehnutý Resp. Našliapnutý 🙂 len mi prišlo zbytočne to tu uvádzať, ale očividne to bolo potrebné 😂 v januári otváram salón, mňa vyslovene zaujímal názor na to, či ľudí tieto videá z dm-ký bavia 🫢 zle som sa asi vyjadrila

adrianarepkova
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
9. nov 2023

@adrianarepkova tvoja odpoved na moj nazor??? A kde som ti ja napisala moj nazor

taynee
Odpoveď bola odstránená
adrianarepkova
autor
9. nov 2023

@taynee to že sa k nám zákazníčky vracajú je super, ale dokážem poradiť len obmedzenému množstvu a keby to ide cez sociálne siete tak to zasiahne širšiu verejnosť a práve to ma zaujimalo, či to ľudí TAKÝTO KONCEPT bude potencionálne baviť na internete a hlavne to, či ocenia to, že to hodnotí osoba, ktorá s tým skutočne pracuje a pozná názory ostatných žien na produkty a tak isto aj osobné skúsenosti sú super…ja niečo podobné robím, ale momentálne väčšina mojich produktov sú dosť drahé a tým padom menej dostupné pre ľudí..čiže som to chcela trošku prekopať aj na niečo lacnejšie a dostupnejšie ☺️ a to som chcela vedieť, ale je pravda, že vlastne ja už odpoveď mám a viem čo urobiť, ale bohužiaľ táto diskusia nejde zmazať 🙂))) preto som aspoň zmazala komentáre a dúfala, že potom to stíchne, ale očividne niektoré ženy baví robiť rypálka 😂 mám pocit, že moju otázku jediná správne pochopila slečna čo to komentovala prvá a možno aj vy…nikde netvrdím, že sa o nás zákazníčky bijú, len tvrdím, že si poradiť nechajú…naozaj ma nebaví sa tu doťahovať o v podstate pre mňa vyriešenej veci, čiže sa lúčim…Good luck ☘️
ĎAKUJEM VŠETKÝM ZA NÁZOR, zistila som presne to, čo som zistiť chcela a potvrdila som si to, čo som si myslela 🙃

queen_mary
9. nov 2023

Inak nerobia toto baby, ktorym za to dmka plati? Tormova napriklad...