Sú produkty Kallos na vlasy kvalitné?
Mala som od nich masku, 500ml za malo penazi a bola fakt skvela. Vlasy som mala hwbke...
Preco su ale tak lacne? 🥲
Akoze mne to vyhovuje, len ci su aj kvalitne pre vlasy...
ja pouzivam bezoplachovy kondicioner od kallos je super mam niekolke balenie ale sampon mi nesadol, taktiez semtam kupim aj masku
ten dôvod je aj v tom, že obsahujú lacné zložky, ktoré môžu byť škodlivé pre človeka a životné prostredie
@tuippo napriklad ktore?
napríklad sulfáty a silikóny. Metylizotiazolinón ako náhradu za parabény
Za mňa tie veci až také super neboli, skúsila som od nich kadečo. Keď to porovnám s kvalitnejsimi značkami tak veľmi slabý efekt. Tu by som povedala ze cena = efekt
Všetko čo je lacné, obsahuje látky škodlivé pre životné prostredie. Samozrejme,ani látky, ktoré sa získavajú pri spracovaní ropy nemôžu byť v poriadku. Logicky. To neznamená, že to nemôže byť akože celkom fajn, no len ten zvyšok je taký aký je. A to sa netýka len tejto značky, je ich hodne. Aj ja som ich vyskúšala.
@tuippoy
Podľa mňa keby boli škodlive pre človeka, stiahnu produkty z predaja......
@perlita007 existujú ľudia, ktorí napríklad na sulfáty majú kožnú reakciu
Kallos je čistá katastrofa, zanasa pokožku, otvára vlas koli zkemu ph a vyplavuje z neho pigmenty. Ako dlho Vám vydrží pekná farba na vlasoch po farbení alebo za ako dlho Vám od farbenia zožltne melír? Ak by ste používali naozaj kvalitné, šetrné produkty tak až vtedy by ste vedeli čo sú to zdravé vlasy. Ak sú vlasy sústavne napustené silikónmi tak sa nedivím, že vyzerajú dobre ale ak by ste išli na čistenie ku kaderníčke až vtedy by ste zbadali, čo máte s vlasmi a nehovoriac o tom, že keď prídete do veku 50+ ostane vám tretina vlasov z toho čo ste mali

15 rokov pouzivam a naozaj su super ovela lepsie nez nejake drahe ,neviem preco su lacne asi kvoli tomu ze lacny obal a tiez ziadna reklama