Kde by sa hodilo nové tetovanie?
Mam 2 tetovania. Jedno na chodidle, druhe na chrbte (v strede chrbta-od krku po lopatky). Zaujalo ma jedno tetovanie. Kde by bolo idelane miesto? Na predlakti sa mi tetovania nepacia. Dakujem za kazdy nazor a ten, kto sa nestotoznuje s tetovaniami, nepacia sa im alebo by si jikdy nedali tetovanie, tak listujte dalej, a ani nepiste 🙂

Skús inak ešte pozrieť na Pintereste takéto surodenecke.. je tam toľko krásnych návrhov že by som si nevedela vybrať 😀
A ja osobne si chcem dať niečo také buď práve na predlaktie alebo na rameno niekde, nech to mám na očiach už keď bude velkach, nech budem mať na očiach pamiatku na toto krásne detské obdobie, keď bude v puberte drzi alebo keď odíde z domu 😀
@anonym_autor na čelo
Zase tu väčšina nepochopila diskusiu. Tetovanie sa nemusí páčiť tetkám. Stačí, keď sa páči nositeľovi. Mne sa páči, keď si tetovanie vidím, takže u mňa by to bola ruka alebo lýtko.
@anonym_autor osobne sa mi to tiež nepáči, pôsobí to strašne zvláštne, ale keď už ja by som si to dala na bok nad panvu, treba na to väčší kus kože aby to vôbec vyniklo.
@anonym_autor Daj si niečo iné 🙂 Na podbrusko napríklad tak, že keď máš tangá, vidno Ti časť. To je sexiii 😆👍
Dala by som na rebra ale toto urcite nie. Celkovo nemam rada datumove tetovania ty nevies kedy sa ti narodili deti ze si to potrebujes dat vytetovat?je vela krasnych motivov s rodicovstvom/materstvom ale toto je jak kresba od skolkara ziadne tienovanie tie cisla zvolene su otrasne.prepac ale fakt je to strasne skarede.
@anonym_autor vyše zapastia na ruku 🙂 ked sa ti to paci daj si to .. ti co to hejtia - verim ze kazdy druhy ma NEKONEČNO a velkym BE STRONG .
To je cesta …
@anonym_0dc0d4 asi nepochopene. Vyjadruje to vztah matka, dve deti. Zaciatocne pismena mien deti a ich datum norodenia
@anonym_autor chvilu mi trvalo kym som pochopila obrazok.je to divne a ta lava ruka ma len 4prsty.

autorka sa vas pyta na miesto kam by ste si to dali vytetovat, nie na nazor co je to pekne/skarede.... sak ked.sa.mi to nepaci tak ok - ale na to sa nikto nepytal.... jej sa to paci, bude.to mat ona a otazka je proste uplne ina 🙄
a moja odpoved - mne by sa to pacilo v okoli ako je klucna kost
@anonym_29af5f nikde ani keby za to zaplatili,. Nie je to pekné