Kde kúpiť kvalitnú parochňu alebo tupé na alopéciu?
Kde kúpiť kvalitnú parochňu / tupé (alopécia)
Ahojte 🙂 Prosim vás, viete niekto odporučiť predajne / salóny, kde možno kúpiť kvalitné parochne alebo tupé (v angličtine sa to volá topper, taka poloparochňa)? Mám alopéciu a lysiny sa aktuálne ťažšie zakrývajú, tak hľadám riešenia. Ideálne BA a okolie alebo stredné Slovensko, ale budem vďačná za akýkoľvek tip. Ďakujem! 🙂
Dobrý deň, skúsim obnoviť diskusiu… potrebovala by som urgentne v pondelok parochňu v BA, zatiaľ nič extra len klasicky blond aspoň pod plecia….. nemáte nejaké tipy že kde ? take čosi kde by som hned kúpila… potom si dám spraviť na mieru neskôr toto len taká prvotná
@anonym_7e4cd5 ešte som zabudla že ak nemaju v tom obchode aspon 60 ks vystavených tak ani jednu, vyskušaš , a hned v nej môžeš odísť ...

Dobrý deň, skúsim obnoviť diskusiu… potrebovala by som urgentne v pondelok parochňu v BA, zatiaľ nič extra len klasicky blond aspoň pod plecia….. nemáte nejaké tipy že kde ? take čosi kde by som hned kúpila… potom si dám spraviť na mieru neskôr toto len taká prvotná
@anonym_7e4cd5 chodíme pravidelne s kamoškou vyberat na križnu
maju rozličné strihy, ano baba je tam prijemna, necha ta vyskušat si , neprevracia oči ked sa nevieš rozhodnut, poradi že ano tato atd .. nezabudnut zobrat si preukaz poistenca ak maš aj poukaz
maju aj z umelého vlasu aj prirodne , z umeleho ked doma prepudruješ detskym pudrom tak strati ten vysoky lesk a je to do pohody
potom už len ak chceš taku istu tak sa da objednat z ich stranky