Kde kúpiť kvalitnú parochňu alebo tupé na alopéciu?
Kde kúpiť kvalitnú parochňu / tupé (alopécia)
Ahojte 🙂 Prosim vás, viete niekto odporučiť predajne / salóny, kde možno kúpiť kvalitné parochne alebo tupé (v angličtine sa to volá topper, taka poloparochňa)? Mám alopéciu a lysiny sa aktuálne ťažšie zakrývajú, tak hľadám riešenia. Ideálne BA a okolie alebo stredné Slovensko, ale budem vďačná za akýkoľvek tip. Ďakujem! 🙂
Dobrý deň, skúsim obnoviť diskusiu… potrebovala by som urgentne v pondelok parochňu v BA, zatiaľ nič extra len klasicky blond aspoň pod plecia….. nemáte nejaké tipy že kde ? take čosi kde by som hned kúpila… potom si dám spraviť na mieru neskôr toto len taká prvotná
@anonym_7e4cd5 ešte som zabudla že ak nemaju v tom obchode aspon 60 ks vystavených tak ani jednu, vyskušaš , a hned v nej môžeš odísť ...
@siobhan277 ahoj , nám v rodine robili Parochne v Bratislave na mieru . Najlepšie, že vedia urobiť farbu na požiadanie aj dĺžku a všetko 🙂 . Pridám sem ich Instagram taký istý majú aj Facebook . Čo sa týka ceny, je to neporovnateľne s tým čo predávajú a aj kvalita sa nedá porovnať 🙂.
@siobhan277 ahoj , nám v rodine robili Parochne v Bratislave na mieru . Najlepšie, že vedia urobiť farbu na požiadanie aj dĺžku a všetko 🙂 . Pridám sem ich Instagram taký istý majú aj Facebook . Čo sa týka ceny, je to neporovnateľne s tým čo predávajú a aj kvalita sa nedá porovnať 🙂.
@kmkuner môžem ti povedať že ta blond z ludskych vlasov na fotke nie je ani keby čo ,tiež ta krátka hneda ,
@kmkuner môžem ti povedať že ta blond z ludskych vlasov na fotke nie je ani keby čo ,tiež ta krátka hneda ,
@anonym_1e65d1 prečo myslíš ? Je to fotené bleskom aj video tam je, na ňom je vidieť že blesk . Mám od nich už 4 a robia len z ludskych vlasov . Ta krátka je možno inšpirácia pre niekoho. Tiež si kupujem blond a posiela mi vždy fotku niekedy s bleskom a tak isto to vyzerá . 🙂 pravidelne si ju farbim doma . By nechytilo na umelé vlasy
@anonym_1e65d1 prečo myslíš ? Je to fotené bleskom aj video tam je, na ňom je vidieť že blesk . Mám od nich už 4 a robia len z ludskych vlasov . Ta krátka je možno inšpirácia pre niekoho. Tiež si kupujem blond a posiela mi vždy fotku niekedy s bleskom a tak isto to vyzerá . 🙂 pravidelne si ju farbim doma . By nechytilo na umelé vlasy
@anonym_86a7ca primes môže byt kludne, tak si odfot ludske blond vlasy a nebudu sa tak lesknut, aj umely vlas - určite druhy sa daju farbit
@anonym_86a7ca primes môže byt kludne, tak si odfot ludske blond vlasy a nebudu sa tak lesknut, aj umely vlas - určite druhy sa daju farbit
@anonym_1e65d1 žiadne umelé vlakno sa nedá farbiť s farbou na vlasy . Umelý vlas je len plast . Máme v rodine kaderničku . Ak máte od nich parochňu a myslite, že je to prímes môžte to jednoducho ostestovat zapaľovačom .
@anonym_1e65d1 žiadne umelé vlakno sa nedá farbiť s farbou na vlasy . Umelý vlas je len plast . Máme v rodine kaderničku . Ak máte od nich parochňu a myslite, že je to prímes môžte to jednoducho ostestovat zapaľovačom .
@anonym_86a7ca dá .... su rozlične umele vlakna použivane na parochnu, všetko je o kvalite , dokonca umely vlas vieš zafarbit aj nespravne zvolenym šamponom - ak použiješ na ludské vlasy nie na parochne , na ružovo 😂😂😂
Ahojte prosím Vás vedeli by ste mi odporučiť,kde v BA by mi vedeli upraviť topper ? Myslím farbu a jemne strih? Objednala som si topper nakoniec zo zahraničia,kvalitou je pekny z ľudských vlasov,ale farba mi nesadla. Ďakujem.

Dobrý deň, skúsim obnoviť diskusiu… potrebovala by som urgentne v pondelok parochňu v BA, zatiaľ nič extra len klasicky blond aspoň pod plecia….. nemáte nejaké tipy že kde ? take čosi kde by som hned kúpila… potom si dám spraviť na mieru neskôr toto len taká prvotná
@anonym_7e4cd5 chodíme pravidelne s kamoškou vyberat na križnu
maju rozličné strihy, ano baba je tam prijemna, necha ta vyskušat si , neprevracia oči ked sa nevieš rozhodnut, poradi že ano tato atd .. nezabudnut zobrat si preukaz poistenca ak maš aj poukaz
maju aj z umelého vlasu aj prirodne , z umeleho ked doma prepudruješ detskym pudrom tak strati ten vysoky lesk a je to do pohody
potom už len ak chceš taku istu tak sa da objednat z ich stranky