icon

Kde nakupovať originálnu značkovú kozmetiku?

katie23
5. dec 2024

Rada by som sa chcela spýtať na ktorých stránkach objednávateľ značkovú kozmetiku. Nerada by som zaplatila veľa peňazí za Dupe. Jedná sa o značku Huda beauty, Anastázia Beverly, Charlotte Tilbury...

melanta
5. dec 2024

Čo neviem kúpiť niekde priamo v kamennej predajni, to objednávam z oficiálnych stránok. Myslím, že všetky tebou spomínané značky majú vlastné eshopy.

jolie208
5. dec 2024

@katie23 cultbeauty, lookfantastic

raffaella
5. dec 2024

@katie23 Cult beauty, niche-beauty, Lookfantastic, Sephora...

katie23
autor
5. dec 2024

@raffaella A Sephora má aj SR stránku...

melanta
5. dec 2024

@katie23 určite nie, ale kľudne si to objednaj z originálnych stránok daných značiek. Ja tak kupujem bežne.

procrastique
5. dec 2024

z českej sephory sa dá objednať aj na svk

raffaella
5. dec 2024

@katie23 z českej si to môžeš, slovenská Sephora nie je.

marketa7584
5. dec 2024

V notinu osobne v Brne nebo eshop

majamat
5. dec 2024

notino, douglas, sephora, elnino a kedysi aj z anglicka.

stanzi
5. dec 2024

@katie23 Cultbeauty alebo Lookfantastic. Z oficialnych stranok by som konkretne tieto znacky neobjednavala, sice dorucuju na Slovensko, ale budes platit DHLku preclenie balika...

majamat
5. dec 2024

@stanzi z cultbeauty neplatis? kedysi som odtial objednavala, ale uz eto davno.

stanzi
5. dec 2024

@majamat Nie neplatis, maju sklady aj v europe 🙂

katie23
autor
5. dec 2024

@stanzi A stranku www.deloox.com poznáte...je z Holandska

katie23
autor
5. dec 2024

@stanzi Teraz tam je zľava napríklad na Anastázia Beverly z 58 na 36...len neviem ako to funguje..

katie23
autor
5. dec 2024

@stanzi Napríklad od Anastázia Beverly chcem Sugar paletky a neviem ju nikde zohnať...či sa mam popozerať po bazároch?

stanzi
5. dec 2024

@katie23 Deloox vobec nepoznam, takze neviem. Ale recenzie na Trustpilote nevyzeraju bohvieako. Bazar fakt neviem ci mas pozerat, to uz musis ty vediet, ci chces aj pouzitu alebo nie 🙂 Inak Mini Sugar maju na ceskej Sephore.

guudy
5. dec 2024

Este pridam tip na https://www.spacenk.com/uk/home
Posielaju na Slovensko.

majamat
5. dec 2024

@stanzi ok, diky. este aj s beautybay som kedysi objednavala. tam tiez neviem ako to codi.

kofa77
5. dec 2024

nieoco mas aj na niche-beauty, Nemecko, obcas mavaju zlavy napr. 20%, Lisa Eldridge, Hourglass napr...

muchotrafka298
5. dec 2024

Sephoru si mozes objednat z ceskej alebo polskej stranky, obidve dorucuju aj na Slovensko.Mas Lookfantastic, Cultbeauty alebo oficialne stranky. Len pozor, ak to ide mimo EU, budes platit dan automaticky a nad 150 EUR aj clo. Na toto nezabudni, lebo Ti to nakup predrazi.

katie23
autor
5. dec 2024

@muchotrafka298 Ja som dostala tip aj na stránku www.hudabeaty.com teraz boli obrovské zľavy, ale bála som sa objednať🫣

muchotrafka298
6. dec 2024

@katie23 ide to z krajiny mimo EU, takze tam platis automaticky dan a od tych 150 EUR aj clo. Ked pozries prispevky tu, je tu pisane aj o objednavani z tejto stranky. Tam sa nemusis bat objednat, je to OK. Len sa Ti nakup predrazi.