icon

Kde sa dá predať luxusná kozmetika?

26. feb 2025

Dobrý deň,

neviete prosim o nejakom mieste kde sa dá predať kozmetika? Ide mi hlavne o LA PRAIRIE znacku, mam malu zasobu a nemozem ju uz pouzivat, Clarins tiez.
Viem ze byvaju aj nejake IG ucty baby to predavaju za proviziu nevieto o takom dacom prosim?

Je to drahsia kozmetika aj ked ju predavam za menej nedari sa mi na beznom bazari. Vdaka

lizatko1009
26. feb 2025

na tuto znacku potrebujes klientelu, ktora ju používa, ale ta vacsinou nabehne do kamennehi obchodu a kupia si tam a je im jedno kolko stoji. skus na db skupinu predaj luxusnej kozmetiky

melanta
26. feb 2025

Áno, sú IG účty, kde sa predáva luxusný tovar. Ale neviem o tom, žeby predávali otvorenú a používanú kozmetiku. Ak niekto má na to, kúpiť si krém za 500 a sérum za 1000, tak nebude kupovať od cudzieho používané.

mimka1402
Odpoveď bola odstránená
autor
26. feb 2025

@melanta kozmetika je samozrejme uplne nova

autor
26. feb 2025

@lizatko1009 dakujem skusim, ja toho nemam vela dva kremy a dve sera. Neotvorene, nemozem ju dalej pouzivat a luto mi to je nechat tak. Viem ze tazko to predam ale chcem skusit aspon

autor
26. feb 2025

@mimka1402 to som este ani nepocula;))

melanta
26. feb 2025

Chápem, tak to potom isto nájdeš kupca, ak dáš cenu výrazne nižšie. Priznám sa, používam túto kozmetiku, nekúpila by som ani nepoužívanú. Kúpim si sérum za tisícku, ale tie peniaze mi nikto nedaroval, takže takéto veci kupujem jedine od oficiálneho predajcu. A čo sa týka tých slovenských IG luxury shopov, ja nemám dôveru. Ak chcem niečo také drahé, tak si to kúpim priamo u predajcu.

lizatko1009
26. feb 2025

ako mne sa to podarilo par x, mam kamosku ktora pracuje v obchode a maju motivacne ak ho splni, tak ma produkt, len ona 500e krem da za 250e. tak skus pozriet ten fb

nicoletta98
Odpoveď bola odstránená
autor
26. feb 2025

@melanta toto je to ze ja som si to nakupila v Douglase a ked bola zlava 23% lebo to urobi vela pri takej drahej kozmetike. A teraz tiez rozmyslam ze ved ani ja by som to nekupila z bazaru ;(( ako su zapacatene tie kremy. Je to vidno. Serum sa mi podarilo predat hlboko pod cenu prave. Ocny krem stal 300 eur, ako ja ho pustim aj za polovicu lebo mi to je luto ... nemozem mat na pleti vytazok z kaviara 🙂))

drews_beauty
26. feb 2025

na FB sú kozmetické bazáre, možno môžeš skúsiť tam.

tinkybinky
Odpoveď bola odstránená
cungu
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená