Kde všade salóny ponúkajú depiláciu? Ako prebieha?
Baby viem, že si budete asi myslieť že som úchylná ale mne to fakt nemá kto vysvetliť tak sa pýtam tu. Kde všade salóny depiluju? Viem podpazušie nohy ok bikiny to chápem ale chcem sa spýtať a je mi to sprosté ale salóny depiluju aj chlapi na genitáliích? Lebo ja si dole nevidím a naposledy keď som to skúšala som sa dorezala a je mi trápne sa ich to pýtať? Lebo neverím že každá sa dokáže úplne tak dohladka lebo ja to nedokážem. Prosím nesmejte sa mi ale fakt neviem na koho sa opýtať v práci sa hanbím
hladaj kde robia brazilsku depilaciu
@anonym_autor Dúfam, že sa zase nikto neposere z toho, ale presne na toto som sa pýtal, keď som chodil na IPL chrbta k takej tetuš. A presne mi povedala toto, že keď sa depiluje priamo predzahrádka, tak že to robí len žena žene a je samozrejme, že salón sa pri tom zamkne, aby tam nevbehol dajaky kurier, alebo kto.
Naozaj si nie som istá čo má znamenať veta "salóny depiluju aj chlapi na genitáliích."
V salónoch depilujú aj mužov v oblasti genitálií a intímne depilácie robia ženy (ženám aj mužom). Ešte som tu v našej republike nepočula o mužovi, ktorý robí depiláciu. A keby sa nejaký vyskytol, tak by to bolo ako u gynekológa - je to jeho profesia.
Naozaj si nie som istá čo má znamenať veta "salóny depiluju aj chlapi na genitáliích."
V salónoch depilujú aj mužov v oblasti genitálií a intímne depilácie robia ženy (ženám aj mužom). Ešte som tu v našej republike nepočula o mužovi, ktorý robí depiláciu. A keby sa nejaký vyskytol, tak by to bolo ako u gynekológa - je to jeho profesia.
@tanyan asi chlpy, nie chlapi
Tiez ma to zaujíma ako to prebieha 😅 To sa tam rožcapíte ako u gynekológa a pani vydepiluje? U gyn to chápem, ale tu sa trochu hanbím prísť a ukazovať podvozok
Tiez ma to zaujíma ako to prebieha 😅 To sa tam rožcapíte ako u gynekológa a pani vydepiluje? U gyn to chápem, ale tu sa trochu hanbím prísť a ukazovať podvozok
@anonym_f26c4f Približne tak nejako. Akurát u gyn to trvá kratšie a bolí menej...
Ja som bola prekvapená, keď sme sa stretli v obchode a "cukrárka" (aplikátorka cukrovej pasty) ma spoznala podľa tváre. 😇
U kozmetičky sa tiež nehanbíš za vrásky alebo nejaké prirodzené nedokonalosti pleti. 😉
@anonym_f26c4f ja som kozmeticka a robím depiláciu. Nohy, ruky, podpazušie, bikiny. Normálne si žena ľahne na chrbát. Ma na sebe nohavičky, ja to este prekryjem popod papierovou utierkou, aby som nezaspinila spodné prádlo. Áno žena sa rozkroci, ja mam na rukách rukavice, vydezinfikujem miesta , ktoré idem depilovat, nanesiem vosk, strhnem, docistim. Áno niekedy su tie polohy ako u gynekologa. Ale som tam iba ja a klientka. Ja depilujem iba zeny, teda chlapa som na depilacii tam dole este nemala. Moje kamošky uz ano. Niektoré ženy velmi zarastaju, chcú vydepilovat aj zadok, cize mi aj pomáhajú, držia si kožu, natrcia zadok a podobne.
@anonym_f26c4f ja som kozmeticka a robím depiláciu. Nohy, ruky, podpazušie, bikiny. Normálne si žena ľahne na chrbát. Ma na sebe nohavičky, ja to este prekryjem popod papierovou utierkou, aby som nezaspinila spodné prádlo. Áno žena sa rozkroci, ja mam na rukách rukavice, vydezinfikujem miesta , ktoré idem depilovat, nanesiem vosk, strhnem, docistim. Áno niekedy su tie polohy ako u gynekologa. Ale som tam iba ja a klientka. Ja depilujem iba zeny, teda chlapa som na depilacii tam dole este nemala. Moje kamošky uz ano. Niektoré ženy velmi zarastaju, chcú vydepilovat aj zadok, cize mi aj pomáhajú, držia si kožu, natrcia zadok a podobne.
@lasona Ďakujem za super odpoved, aspoň si to viem bližšie predstavit. Aj som nad tym rozmýšľala ale hanbila sa spýtať 😅 a teda pri brazilkach sa nohavičky nechávajú hej, že len sa posunu kusok ďalej?
@lasona Ďakujem za super odpoved, aspoň si to viem bližšie predstavit. Aj som nad tym rozmýšľala ale hanbila sa spýtať 😅 a teda pri brazilkach sa nohavičky nechávajú hej, že len sa posunu kusok ďalej?
@anonym_f26c4f toto neviem, nerobím brazilsku depilaciu...pri nej ide dole vsetko, cize podľa mna je klient bez pradla

Zrkadielko ?