icon

Kedy večer aplikovať krém na pleť?

17. aug 2022

Ako to robite vy? Nikde sa to neviem docitat kedy je to najlepsie

Strana
z2
22abigail22
17. aug 2022

Po

nelca84
17. aug 2022

a aky vyznam by malo dat si krem pred kupelom? vsak by si si ho umyla 🙈

autor
17. aug 2022

@nelca84 akoze umyla? ved umyjem tvar vodou,gelou,tonikom dám na plet krem a idem do sprchy tak som to myslela

babovka2321
17. aug 2022

Akoze sorry, ale toto uz co je za otazka? Utieras sa pred alebo po kakani?

autor
17. aug 2022

vy to asi nechapete ako som to myslela.Ja si neumyvam plet v sprche

nelca84
17. aug 2022

tak to som este nepocula, ze nenamocit si tvar v sprche 🙂 no ale dobre, aj ked si nenamocis, tak sa ti minimalne spari, nie? takze si ju ani neutries ked vyjdes zo sprchy?

autor
17. aug 2022

ja sa najprv umyjem pri umyvadle,az potom idem do sprchy.Nechapem co je na tom k nepochopeniu.Akurat som chcela vediet kedy je ten krem najlepsie nanasat

a_alexandra_a
17. aug 2022

Ja sa odlíčim, umyjem pleť, idem do vane, umyjem sa, umyjem vlasy, vyjdem z vane, dám si tonikum, sérum, krém...
Dúfam teda, že sa nepýtaš na čas 😀

autor
17. aug 2022

@nelca84 no vidis.Kazdy ma ine navyky.Ved hadam nepojdem do sprchy nalicena,najprv to dam dole z tvare

nelca84
17. aug 2022

ved jasne, odlicim sa, idem do sprchy, aj ked si neumyvam vlasy, tak tvar si vzdy oplachnem a po sprche davam micelarku, nocny krem, ocny krem...

nelca84
17. aug 2022

nic take som ani nemyslela prepana, ist do sprchy neodlicena, len si neviem predstavit nemamocit si v sprche tvar...

a_alexandra_a
17. aug 2022

@nelca84 najskôr sa odlíčiš a potom dočisťuješ micelárkou, ktorú zmývaš?

stanulienkat
17. aug 2022

Aplikovat zasadne o 20.33 hod. Inak je to neucinne.
Boze, kam speje ludstvo???

autor
17. aug 2022

@a_alexandra_a toto je spravny navod😀 nepytam sa na cas,lebo aj mne to dlho vsetko trva

autor
17. aug 2022

@stanulienkat inak ja si myslim ze je to jedno.Kto sa ako natrie tak ma.Len ma to zaujimalo ako to maju ine zeny.Nech kazdy robi tak ako jemu vyhovuje

petamich
17. aug 2022

ja to robim ako posledne, po sprche/vani ako poslednu vec pred spanim, spolu so zubami

v sprche/vani totiz sa potis a tym padom je to uplne zbytocne, hlavne ak si ho das tesne pred

kiwi3
17. aug 2022

ajtak celkom nechapem, preco to musis spravit pred sprchou... ved gel sa da umyt aj v sprche. a ked uz to tak robis, tak krem si daj az po sprche.

nelca84
17. aug 2022

@a_alexandra_a pouzivam Hydrabio od Biodermy, ta sa nezmyva

a_alexandra_a
17. aug 2022

@nelca84 každá micelárna voda sa zmýva, aj Hydrabio od Biodermy, aj Sensibio, aj Thermal od Uriage.... všetky

nelca84
17. aug 2022

@a_alexandra_a tak ja mam asi iny navod ako ty, je tam jasne napisane, nemusite oplachovat, a mne je vyslovene prijemna na tvari

a_alexandra_a
17. aug 2022

@nelca84 Tu nejde o návod, ale o zloženie 🙂 Ja nie v zlom ti to píšem, ale to ako keby si si umyla tanier so saponátom a neopláchla ho. Keď ju potrasieš, bude peniť, lebo obsahuje surfaktanty, teda jednu z hlavných zložiek mydla napríklad. A to si tiež oplachuješ. Na väčšine micelárnych vôd je napísané, že sa nezmývajú, ale opak je pravdou.

nelca84
17. aug 2022

@a_alexandra_a ja sa s tebou nejdem hadat, rob ako uznas za vhodne

thereisabear
17. aug 2022

Lepšie po sprche. Ja si dávam ako mi napadne. A tiež si nenamáčam tvár v sprche.

trema
Autor odpoveď zmazal
autor
17. aug 2022

@thereisabear ja tiez nechapem preco si tu plet v tej sprche namacaju.Kazdy ma ine navyky.Ja este len zacinam so starostlivostou a kremovanim preto sa pytam kedy je to najlepsie

lamonita
17. aug 2022

A ja napr chodím do sprchy AJ nalicena a tam mam gelik čistiaci a "odlicujem" sa dlaňami. Šetrím odličovacie tampóny a nedrhnem si nimi zbytočne tvár 😉

a_alexandra_a
17. aug 2022

@nelca84 Ja sa tiež v žiadnom prípade nehádam, kozmetiku a skincare mám ako veľké hobby, tak mám o tom načítané a len som ti chcela rozšíriť obzory

nelca84
17. aug 2022

@a_alexandra_a dakujem, mozno by si mohla poradit autorke

autor
17. aug 2022

@lamonita a to ti nevadi ze sa tam nevidis v tej sprche a len tak dlanami capes po tvari😀ci mas v sprche zrkadlo?

guiseppinka
17. aug 2022

Trochu nechapem otazku autorky, ked jej je to jedno a kazdy ma ine zvyky...

Strana
z2