Kedy večer aplikovať krém na pleť?
Ako to robite vy? Nikde sa to neviem docitat kedy je to najlepsie
no a teraz sa zariadim aj ja tak ze si budem krem davat teda po sprche
Keby robis prieskum, tak sa to spytas inak a nie kedy vecer aplikovat... Celkom napadne mi pripominas jednu pribuznu... Ta ma vie tiez zabit takymito otazkami...
@nelca84 Ja som jej poradila. Ale teda vidím, že ty asi nemáš dobrý deň..
@guiseppinka no este za taketo hovadiny sa tu budem dotahovat.Naco prispievas ked nedas radu nehnevaj sa fakt sa tu zenske vedia pohadat aj na takychto hovadinach ako je krem a micelarka.Normalne mi je to smiesne
@a_alexandra_a ja som sa ale na nic nepytala 🙂 Autorka nema jasno v tom, preco by si nemohla davat krem pred sprchou, o tom nemas nejake informacie?
No vidis a mne su smiesne taketo otazky a vzdy si poviem, ze toto ludstvo je cim dalej, tym sprostejsie... A micelarka sa ma umyvat, lebo na seba naviaze necistoty a tie ostanu na tvari..
Ja sa najprv osprchujem a potom riesim zuby a tvar...
A ty si nevieš chytiť rukami tvar bez zrkadla? Však po pamäti. A capať sa veru nezvyknem. Normálne Napením dlane, namočím tvar a masirujem. Oplachnem a znova.
@nelca84 Nemusela by si pridávať tie uštipačne poznámky. Keby som vedela, že sa ťa dotknem tým, že som ti chcela povedať, že objektívne nemáš dobré informácie, tak by som sa zdržala komentára. Ale vidím, že nie všetci si chcú nechať poradiť. Neuveriteľné, ako niektorí ľudia reagujú...
@lamonita no veru nie.Neni mi to tak dobre ked sa nevidim.Potom mam pocit ze nie som dobre umyta
@a_alexandra_a 🙈 ja uz neviem ako ti to mam vysvetlit, po cisteni si tvar umyvam a nasledne si ju este umyjem aj v sprche. Ale po vode z kohutika mam neprijemny suchy pocit na tvari, preto si davam tuto konkretnu micelarku na osviezenie (uz davno cistej tvare) a pokracujem v aplikacii dalsich pripravkov... robim to tak dlhe, dlhe roky a plet mam peknu, od puberty nepouzivam ani make-up, ked som nim maskovala nedokonalosti... neviem kolko mas rokov, ale ja mam 38 a fakt uz viem ako sa starat o svoju plet, ale dakujem za namahu.
A co ze si neumyje tvar v sprche? Podla isteho statistickeho prieskumu si 64% opytanych neumyva v sprche nohy...spoliehaju sa na to ze staci ked cez ne odtecie sprchovy z hornej casti tela😂
Ja si odlicim a umyjem tvar pred sprchou v teplej (nie horucej)vode, najprv micelarkou, a potom este docistim cistiacim gelom. Tvar utriem do uteraku na tvar. Potom idem do sprchy, kde si uz tvar nenamacam, lebo sa sprchujem v horucej vode a tu si na plet nedavam, lebo strasne vysusuje pokozku. Cize v sprche umyjem vsetko okrem tvare. Po sprche si umyjem zuby a nanasam na tvar, serum a kremy.

@guiseppinka akoze nechapes? chcela som zistit ako to ma vacsina zien.Proste prieskum