icon

Kvalitné kefy na vlasy pre dlhovlásky: Tipy a skúsenosti

monuska1234
24. nov 2024

Dobrý večer, chcela by som pekne poprosiť, hľadám pre dcéry k Vianociam kvalitnú kefu na vlasy,aby bolo rozčesávanie jednoduché,obe sú dlhovlásky. Bola som rozhodnutá pre Olivia Garden,ale po prečítaní recenzií za poslednú dobu som tento nápad zavrhla,nakoľko je veľa sťažností na odpadávanie gulôčok a tým pádom sa stáva kefa nepoužiteľná. Prosím najmä o radu ženy,ktoré majú osobnú skúsenosť,ak máte dobrý tip,nevadí ani vyššia cena. Ďakujem 🙂

biba_18
24. nov 2024

vlasy rovné, vlnité, husté, jemné… na rozčesanie alebo uhladenie… ja mám oliviu a som spoko…

vkatush
24. nov 2024

@monuska1234 ja mám tangle teezer a som veľmi spokojná, prvá za dlhé roky, s ktorou bez problémov rozčešem.

akika722
24. nov 2024

Toľko ich doma mam🤦‍♀️
Rozne druhy,no táto je top
Lacná, z DM
Fakt super
Vlasy mam husté, dlhe po zadok

hellionka
24. nov 2024

No ja mám 6ks rozne druhy Olivia a este vzivote mi ziadna gulička nespadla 🙄

mirkam3
24. nov 2024

@monuska1234 ja už cca 7-8 rokov používam dookola tuto - https://www.notino.sk/tangle-teezer/compact-sty... - je nezničiteľná, velkost mi príde akurat do ruky, žiadna compact, a ako bonus, ešte aj krásne vyzerá. Mám dlhé husté a mierne vlnité vlasy, takze dostáva fakt denne zabrať.
Popravde, predtým som mala iný teezer a keď som kúpila z webu toto, prvý dojem bol, že tie stetiny sú akoby “ostré” na pokožku hlavy, tak som bola presvedčená, že ju asi darujem ďalej. Ale po pár vyskusaniach som si zvykla a inu už veru nechcem. Kadernicka je z kvality a hustoty mojich vlasov vždy nadšená (ale uvidíme, co povie keď dôjdem po šestonedelí 😂🙏), osobne si aj namýšľam, že tie stetiny mi masírujú pokožku hlavy a to tiež výrazne napomáha rastu.

ssimusska
25. nov 2024

@monuska1234 ja mám túto a som moc spokojná. Mám dlhé rovné vlasy. Nikdy ma česanie nebolelo 😄https://www.notino.sk/tangle-teezer/large-ultim...

snowdrop_
25. nov 2024

Tangle teezer tiez
https://www.notino.sk/tangle-teezer/ultimate-de...
V zivote sa mi tak lahko nerozcesavalo
A je velmi hygienicka, nema tu spongiovitu cast, da sa krasne oplachnut vodou

galganka
25. nov 2024

Tiež sme odskúšali milión kief a hrebeňov, tangle teezere, 25 eurové, značkové, neznačkové... a nakoniec som po x dobrých recenziách tu kúpila tú štvoreurovú, čo dala vyššie @akika722 a to je hrebeň s veľkým H. Totálne najsamlepšejší.

marcellka32
25. nov 2024

Baby mám citlivú pokožku hlavy, môžem tu špirálovu kefu z DM používat? Neskriabe veľmi? Z čoho sú stetiny? Ďakujem

akika722
25. nov 2024

@marcellka32 absolútne neškriabe
Ona nemá štetiny

marcellka32
25. nov 2024

@akika722 ja by som ju potrebovala vyskúšať na hlave 🙂

akika722
25. nov 2024

@marcellka32 🤷‍♀️ nestojí veľa, iným spôsobom to asi nezistis

veva1986
25. nov 2024

My máme najlepšiu skúsenosť s touto kefou z DMky. Dcéry majú dlhé vlasy a táto je naozaj najlepšia a hlavné je, že rozčesávanie je bezbolestné 👍😀

bakken
4. dec 2024

ja sa pripajam k fanusikom Tangle teezer. kupila som ju pre seba, ale velmi rada sa s nou cese aj moja trojrocna dcerka, teda mame spolocnu jednu kefu. je naozaj bombova. uz som ju kupila aj pre neter. stala 15€ v DM, len lutujem, ze som ju nevyskusala uz skor. je skvela! 🙂