Kolagénový doplnok: Pomohol niekomu na vrásky a kĺby?
Pomohol niekomu z vas kolagenovy doplnok na zlepsenie kvality pokozky a na klby? Ak ano, tak aky? Dakujem
A ešte k tomu dodám.... collagen vždy užívaj spolu s vitamínom C, aby to malo žiadaný účinok. Ten si tiež objednávam v benu
@anonym_autor kombinácia Kolagén a nepasterizovaná kvasená kapusta je úplný zázrak na zlepšenie kvality pokožky a zdravia kĺbov + omega3, mám odskúšané.
Ahoj na tie kĺby ten kolagén v prášku určite zmysel má to hej, ale čo sa týka pleti a prvých vrások ja som ho popila na kilá a na tvári som nevidela absolútne žiadny rozdiel. Za mňa je na pleť úplný základ len ju fakt poctivo čistiť a odličovať a potom zapojiť svetlo. Ja som si po tridsiatke kúpila LED masku od Lumenluxe, dajú sa inak zohnať aj také tie veľké LED panely od iných značiek, ale tá maska mi príde na doma o dosť praktickejšia, lebo s ňou môžem normálne ležať a kukať telku. To červené LED svetlo ti totiž reálne nakopne tvorbu kolagénu priamo v koži oveľa viac než nejaké drinky, mám po nej tvár takú pevnejšiu, plnšiu a drobné vrásky sa mi super vyhladili. Čiže na kĺby tie prášky kľudne syp ďalej, ale ak ti ide hlavne o oživenie pleti, tá LED maska je za mňa stopercentne lepšia a funkčnejšia investícia.
ahoj, ja som skusala niekolko kolagenov ale teda ja som efekt nevidela, na vrasky mi uz nejaky rôcik pomaha botox :D chodim nan na esteticku kliniku envy x privee

@anonym_autor ja som užívala kolagén komplex a mne na klby pomohla