Koľko kozmetiky používajú vaši muži?
Ahojte, spoznala som sa s jedným mužom. Pozval ma k sebe na návštevu a zostala som veľmi prekvapená z množstva kozmetiky, ktorú mal. Niekoľko druhov denných, nočných krémov, peelingy, olejčeky, séra, bábätkovská kozmetika, plné police... asi 3násobok toho, čo mám ja. Chodí aj ku kozmetičke, celkovo vidno, že si veľmi potrpí (viac ako ja - žena). Vek 43. Trošku som zostala z toho v pomykove, mám to brať za normálne? Ako by ste to vzali?
moj muz sprchovy gel (ten pouziva aj na vlasy, kedze ma ozaj velmi kratke), deodorant, voda po holeni na citlivu plet a ma Niveu Q10 krem, co som mu ja kupila, no pouzil ho asi 5x 😉...chlap sa ma tiez o seba starat, ale prehanat to zasa podla mna nemusi a ak nema ozaj problem s pletou, tak chodit na kozmetiku je pre chlapa podla mna divne...
ja som mala tiež jedného takého čo to takto mal.Aj sa holil aj natieral telovým mliekom.Proste kadečím. Mne osobne sa to páči aj u chlapov.Aspoň sme si boli kvit a na rovnakej lodi😀 mne sa napríklad nepáči ani ked je chlap chlpatý ani na hrudi.Proste neznesiem takých jety chlapov🙂
Nie je gay?
Ja uz som robila pokusy s kremikmi, aj ked je mladsi odo mna, nech sa udrzuje, ale ma zrusil 😂
Sprchovy gel, antiperspirant, veci na holenie, zubne veci, voda po holeni, toaletna voda a to je asi vsetko.
Hentaka naloz by ma asi odradila - ale samozrejme zalezi ako sa to prejavuje na tom cloveku.
@hiro

😂 ja keď som dnes podala môjmu krém na tvár nech sa nakremuje tak mi odpovedal: Ja si nakremujem maximálne ruky indulonou 😂

@brembo nevadíš mi tu, ale zaráža ma, že na jednej strane kritizuješ muža, ktorý sa o seba stará a na strane druhej si aktívny na mamičkovskom fóre a klebetíš tu so ženami 🙂