icon

Koľko mesačne platíte za nechty v Bratislave?

19. aug 2024

Ahojte, presťahovala som sa z východu do Bratislavy kvôli škole čo začínam o mesiac plus tu mám už brigádu. Doma mala veľmi dobrá kamoška salón, a nechty, iba géllak, mi robila vždy za pozvanie na kávu plus nemá auto tak keď potrebovala odviezla som ju kľudne na nákup, proste hocikam potrebovala. (To iba posledný rok odkedy mám 18, teraz mám 19). Cena pre “cudzích” bola myslím do max 15 eur. No a teraz v BA som hľadala teda nejakú nechtárku, a skoro ma vykotilo. Gél lak na moje nechty za 40 eur? Neviem či som blbá a neviem lepšie hľadať, prosím naozaj platíte tak veľa? :(

Strana
z2
biba_18
19. aug 2024

keď nie si úplne ľavá vieš si to urobiť aj sama - za 2-3 hodinky to máš urobené ... počiatočné náklady cca 60-70€ ...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
veklipo
19. aug 2024

Píšem uplne svoj osobný názor a je uplne v poriadku, ak si ostatní myslia niečo iné:
umelé nechty sú in, sú bezne, ale sú prejavom nevkusu. Ďalšia generácia sa bude z nositeliek smiať rovnako ako sa my smejeme z trvalej.

autor
19. aug 2024

@biba_18
@1ryba
Ach ďakujem , no obávam sa že máte pravdu sa asi fakt viac oplatí urobiť si sama😭 ja som ale fakt nešikovná v tomto, pravu ruku si s lavou asi fakt nespravim, mate nejake tipy prosim? Ci to chce fakt len cvik?

tarvika
19. aug 2024

priamo v ba su ceny asi taketo. u cinanov to zrejme bude trochu menej. ja som v dedine kusok od ba, jedna nechtarka tu robi za 25, druha za 35.

rebi789
19. aug 2024

Ja som naposledny bola na nivach v nailbar a bola som spokojna za kratke acrylove nechty som platila 25€ čo je bežná cena tak počítaj od 25 do 35€ ak su to vietnamci, ak chces slovensky salon tak dobry je beautymo ale tam si priplatíš za gelove 55€

biba_18
19. aug 2024

@veklipo ak mám na nechtoch gellak - nemám umelé nechty. mám svoje prirodzené prekryté lakom ktorý sa vytvrdzuje v lampe ...

micusa2222
19. aug 2024

@veklipo a ešte keď si predstavím tie domáce práce v kuchyni s polmetrovými nechtami...brrr.až ma striasa...

brrunetkaa
19. aug 2024

Platím okolo 30€ keďže už mám ako stala zákaznícka zľavu. Bežne stoja tuším 37€

melanta
19. aug 2024

@veklipo
@micusa2222 autorka sa pýta na gellak. To nie sú umelé nechty. To je lak na vlastných nechtoch. Akurát je to lak, ktorý schne v LED lampe a vďaka tomu ten lak vydrží 2-4 týždne.

viktoriaandrascik
19. aug 2024

Gél lak zvládneš hravo aj sama prvotná investícia je do 100€

ivkav5
19. aug 2024

Odporúčam ti naučiť sa to sama ;)

lakebabe
19. aug 2024

Gel laky si robím sama , aj modelovane predlzovane nechty, uz par rokov. Už by som za gellak nikomu neplatila, to nie som nijako extra manuálne zdatna , ale v pohode si ho spravíš sama

1ryba
Odpoveď bola odstránená
rk123
19. aug 2024

ano 40e za gellak v ba je uplne bezna cena

bytc20
19. aug 2024

@veklipo ach jaj, najskor si zisti co je gel lak 🙈

Autorka- ja platim 30€

luccija
19. aug 2024

Naučíš sa sama aj ja si ich robím
A, keď nie, tak k Číňanom do nakupaku 25?eur asi?
Alebo nad Tescom na Dolných Honoch chodili tam kolegyne a veľmi pekne nechty

veklipo
19. aug 2024

@1ryba nemám potrebu niekoho presviedčat, ze každá žena dokáže rozoznať krásnu prirodzenú manikúru od nevkusnych hrubých nánosov niečoho, čo sa snaží vyzerať ako nechty.
Ale nemôžeme byt všetky rovnaké.

jana_eyre_2
19. aug 2024

Nuž, tak to je - na západnom Slovensku sú jednoducho drahšie služby celkovo a nejedná sa len o nechty..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
19. aug 2024

@veklipo prosím ta kde na tomto sú hrubé nánosy hocicoho?

michaelam2
19. aug 2024

@veklipo treba si pozriet kvalitnu pracu a nie umele nechty za 5 eur z aliexpresu. Gelove nechty vedia byt krasne, elegantne, tenucke a kludne aj kratke.

conta22
19. aug 2024

Choď na nivy je tam viac salónov gellak za 18€ gelove platim 23€ spýtaj sa pred tym ako ťa vezmú že koľko budeš platiť 🙂

zmrzlinka2021
19. aug 2024

@veklipo
@micusa2222
Gél lak neznamená pazuriska. Nechty sú krásne a trvácne upravené na 2-3 tyzdne. Ja mám krátke nechty

rozculena
19. aug 2024

@veklipo ty ani netušíš,čo je trvalá,nikdy som emala lepšie vlasy ako keď som mala trvalú.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
smejkuskaa
19. aug 2024

ja som síce z Košíc , mám gél lak a platím cca 30-32€ podľa náročnosti

trisha_r
19. aug 2024

0 eur 😂😂😂 načo... Zbytočne vyhodené peniaze

benit
19. aug 2024

@micusa2222 vobec nemusi mat polmetrove nechty. Ja mam naozaj kusok nad bruskami a mam gellak. Moje su stitnou zlaxou tak oslabene, ze sa mi stiepili a nevedeli sa dostat nad brusko. Vsetky vkuse olamane a makke. Gellak ich spevni a ruky mam upravene.

marca12
19. aug 2024

@veklipo Volakedy som bola nazoru ako ty a odsudzovala som umele nechty. No dnes som rada,ze mi ich ma kto upravit. Umele nechty nie su len dlhe pazure,dobra nechtarka ti spravi take,ze ani nerozoznas,ci su umele. A ibak baba sa pytala na cenu a nie tvoj nazor,ci sa ti to paci.

andreakg
19. aug 2024

@veklipo gellak nie sú umelé nechty,si mýliš s gélovými

Strana
z2