Koľko peňazí mesačne investujete do krásy so zvyšujúcim vekom?
Ahojte, takmer do 40tky som vôbec neriešila svoju pleť, mala som dobrú skincare, nechodila som nikde na nejak špeciálne procedúry a ošetrenia. Zlom nastal niekde po 40tke. Aktuálne mám 47 rokov a uvedomila som si, že investujem do seba dosť. Mesačne 40 eur nechty, 40 eur pedikúra, 40 eur mihy. Každé tri mesiace kaderník 120 eur, plazmaterapia očné okolie a vlasy 100 eur. Dva krát do roka peptidy 150 eur, botox do čela 180 eur. Chystám sa na jeseň na odstránenie pigmentových škvŕn. Ročne ma to vyjde takmer 3000 eur. A to som si dala robiť pred dvomi rokmi zirkónové korunky 6000 eur a teraz dva implantáty a tri korunky 2800 eur.
Nepočítam do toho fitko, masáže, kozmetiku, skincare produkty, nejaké výživové doplnky, proteíny, kolagény apd.
Tie, ktoré sa o seba so zvyšujúcim vekom staráte, koľko mimo kozmetiky a líčenia investujete do seba? Možno mesačne alebo ročne.
Téma je určená pre tie dámy, ktoré do seba musia alebo chcú investovať.
Tie, ktoré ste krásne a bezchybné vo vyššom veku geneticky - tíško vám závidíme, ale téma nebude určená vám.
@anonym_autor
Dnes som pozerala starý film s Meg Ryan. Podľa mňa skončíš podobne. Po päťdesiatke už nebudeš vedieť, kde prestať, a po šesťdesiatke budeš len karikatúrou svojho bývalého ja.
@anonym_427885 no už len ty vieš ako bude autorka vyzerať, očividne nemáš šajnu aké procedúry si dáva robiť.. To nie je žiadny chirurgický zákrok ktorý môže naozaj spôsobiť ze teda niektore panie vyzerajú ako vyzerajú. To sú procedúry vyslovene na hydratáciu a osvieženie pleti.
najhorsie je, ze su to aj tak vyhodene peniaze a stale clovek vypada na 50... :(
najhorsie je, ze su to aj tak vyhodene peniaze a stale clovek vypada na 50... :(
@anonym_b29a68 mne to veľmi pomáha. Tie peptidy pod oči, alebo plazmaterapia je naozaj na nezaplatenie. Čo sa týka vlasov, začali mi po 40tke výrazne padať. Vyskúšala som všetky možné prípravky, aj mezotarepiu. Zabrala až vlastná plazma. Botox si musím dávať, čelo by som mala inak ako harmonika, keďže ho mám veľmi vysoké. Mne práveže nikto vek netipuje, väčšinou tak okolo 40. Viem, že jedného dňa bude potrebná operácia viečok, ale zatiaľ to nie je nutné.
Podla coho poznas Slovenku na plázi pri mori? Podla silikonov, napichanych pier, blond nadpojenych vlasov, umelych nechtov a 3cm mihalnic.
@anonym_b29a68 mne to veľmi pomáha. Tie peptidy pod oči, alebo plazmaterapia je naozaj na nezaplatenie. Čo sa týka vlasov, začali mi po 40tke výrazne padať. Vyskúšala som všetky možné prípravky, aj mezotarepiu. Zabrala až vlastná plazma. Botox si musím dávať, čelo by som mala inak ako harmonika, keďže ho mám veľmi vysoké. Mne práveže nikto vek netipuje, väčšinou tak okolo 40. Viem, že jedného dňa bude potrebná operácia viečok, ale zatiaľ to nie je nutné.
@anonym_autor No neviem,prave ten botox a procedury na veku neuberaju,skor pridavaju.To len vidno ze sa o seba zena stara,ale vek ma taky aky ma,ani Zdena Studenkova nevyzera mladsie,a to ona je napichana uz par rokov.

2x za rok pedi v lete inak si robím pedikúru a manikúru sama. Nemám napichane nič. Pár vrások mi nevadí, veď to patrí k veku. A dôležitejsia je výživa z vnútra ako zvonka, takže nejaké suplementy. Inak nič špecialne.