Koľko platíte za kaderníčku, farbu a melír?
Prosim info kolko platite za fatbu a melir?
Farba, strih, umytie, vyfúkanie - 130 eur.
80 i so strihanim,fukanim a žehlenim
Keby si napisala aspon dlzku vlasov... Takto to nema ziaden zmysel... Zena s vlasmi po pas bude platit viac ako zena s vlasmi po ramena... Ja pri mojej dlzke 130€ umytie, farbenie, maska, vyfukanie, podstrihnutie znicenych koncekov (pri vacsom strihani sa plati zvlast)
strihanie a základný styling 40€.
za farbenie berie za krátke 72, polodlhé 89 a dlhé 105€
Mama chodí ku kadernícke, farbu si kupuje sama, takže platí len za strih a umytie/fúkanie a ma to vždy za 50. Ja sa farbim aj striham sama doma, mam extrémne jemne vlasy a v kaderníctva mi to vždy iba zku....i doslova. Mama ma také divne poloviny takže by som si na to netrúfla ale teda úprimne po tej kadernicke to tiež nikdy nevyzerá bohvieako
Platim 40 eur za dofarbenie korienkov, vyfukanie. Mam vlasy po plecia. Byvam na liptove
@ponyza Strašné ceny tu niektoré píšete. Áno, viem, že takto je to vo väčšine prípadov, ja však mám chvalabohu normálnu kadernícku, ktorá je aj veľmi šikovná, a vie vždy dobre poradiť. Za farbenie odrastov, melír, postrihnutie, umytie, vyfukanie berie okolo 40 - max.50e a v Košiciach! Vlasy mám po lopatky. Kaderníctvo Cykalamen, pani Eva. Chodim raz za cca 3 -4 mesiace, medzitým odrasty farbim doma.
melír, strih, umývanie, fúkanie - 50e.
70€ - stred SR
@ponyza V Rakúsku 90€ za melír a na Slovensku 130€…
@nikoletta1712 Hrozné

@ponyza 140€