Koľko stojí make-up a úprava vlasov na svadbu?
Ahojte, chystáme sa na svadbu, a nevesta dohodla líčenie aj pre najbližšiu rodinu (svokra, babka, atď) a mám možnosť si dať spraviť vlasy a make Up aj ja, ale mám sa rozhodnúť. Lenže neviem cenu. Viem, že to bude veľmi individuálne, ale aká asi cena môže byť za taký bežný make Up a jednoduché vlasy ? Mimo hlavného mesta, menšie mesto by som povedala. Lebo ja som v živote nebola si dávať make Up robiť a netuším aké sú tie ceny 🙈 či mam rátať tak 50€, alebo aj 100€+. Neviem ako sa volá tá vizážistka, takže si cenník pozrieť neviem. S nevestou v kontakte nie som.
@anonym_autor 100+
teraz som dávala česať dcéru na sv. prijímanie + ja make-up a natočenie vlasov a spolu som platila 50€ myslím že cena bude cca +-
Na toto si sa síce nepýtala, ale ak nie si v kontakte s nevestou a nie je ti to človek, ktorého sa môžeš priamo spýtať, nie je za mňa na mieste, aby si trávila čas prípravami s ňou a jej najbližšími a už len skrz to by som povedala nie… a tiež by som sa nezverila do rúk hocikomu, koho prácu som dopredu nevidela… čisto čo sa týka ceny, ja som v BA, výrazný večerný look platila nedávno 120€, jemenejší make up, ale stále s prívlastkom na svadbu, menšie mesto a hromadná zľava možno okolo 75€, pokiaľ to nemá cez nejakú známosť
Na toto si sa síce nepýtala, ale ak nie si v kontakte s nevestou a nie je ti to človek, ktorého sa môžeš priamo spýtať, nie je za mňa na mieste, aby si trávila čas prípravami s ňou a jej najbližšími a už len skrz to by som povedala nie… a tiež by som sa nezverila do rúk hocikomu, koho prácu som dopredu nevidela… čisto čo sa týka ceny, ja som v BA, výrazný večerný look platila nedávno 120€, jemenejší make up, ale stále s prívlastkom na svadbu, menšie mesto a hromadná zľava možno okolo 75€, pokiaľ to nemá cez nejakú známosť
@anonym_d4c4aa súhlasím úplne
Ja mám objednané líčenie + vlasy na svadbu v lete a cena je 140€. Ale teda možno je to príležitosť dať sa do reči s budúcou švagrinou a skontaktovať sa 🙂
@anonym_autor skontaktuj sa s ňou pred tým, normálne s tým, že ti odkázali túto možnosť, ďakuješ a máš nejaké otázky ku tomu, spýtaj sa kto, kde, o koľkej, za koľko a tak… určite lepšie ako to riešiť cez mužov a prelomíš ľady, keď sa tam iba zajvis medzi tebe cudzími ženami, bude to zvláštne
@anonym_autor skontaktuj sa s ňou pred tým, normálne s tým, že ti odkázali túto možnosť, ďakuješ a máš nejaké otázky ku tomu, spýtaj sa kto, kde, o koľkej, za koľko a tak… určite lepšie ako to riešiť cez mužov a prelomíš ľady, keď sa tam iba zajvis medzi tebe cudzími ženami, bude to zvláštne
@viktoriaandrascik ďakujem 🙂
@anonym_d4c4aa ja som ju hlavne nechcela aj zaťažovať, lebo viem, že ešte kopu veci musia doriešiť okolo svadby, aj keď je pravda, že takto to je cele komplikované, lebo nemám žiadne info 🙈
@viktoriaandrascik ďakujem 🙂
@anonym_d4c4aa ja som ju hlavne nechcela aj zaťažovať, lebo viem, že ešte kopu veci musia doriešiť okolo svadby, aj keď je pravda, že takto to je cele komplikované, lebo nemám žiadne info 🙈
@anonym_autor určite sa rýchlejšie, efektívnejšie aj presnejšie dohodnete vy dve priamo ako by to cez muža mala odkazovať tvojmu a ten tebe 😊

ked to dohodla nevesta, tak to neplatí aj za všetky? a ked je to teda dohodnute pre najblisziu rodinu, ako to ze s nevestou nie si v kontakte?