icon

Koľko stojí parochňa z umelých vlasov?

dena018374738
Včera o 20:17

ahojte, chcela by som si kupit parochnu v kamennej predajni ale neviem kolko to priblizne stoji. Premyslam nad parochne z umelycb vlasov , moje vlasy su velmi znicene a nic sa s nimi neda robit. Ak ma niekto skúsenostiam, prosim napiste

svetlonos
Včera o 20:21

@dena018374738
Raz som pozerala a taká peknejsia bola myslím za 2-3 tisíc 🫣, Ale určite nájdeš aj lacnejšie.

1angelika
Včera o 20:27
@svetlonos

@dena018374738
Raz som pozerala a taká peknejsia bola myslím za 2-3 tisíc 🫣, Ale určite nájdeš aj lacnejšie.

@svetlonos z umelých vlasov za 2-3 tisíc?

anonym_3170c4
Včera o 20:28

@dena018374738 objednaj si z Temu od výmyslu sveta a pekne lacne

anonym_a9e776
Včera o 20:34

Ja mam z Temu,mala super hodnotenia ale je podla mna tak na karneval. Odtial by som urcite uz neobjednala. A celkovo z umelych vlasov nie,je to leskle,casom to schemlonovatie. Ja mam zo zivych, taku stredne dlhu,ma krasnu hnedu farbu s odleskami,ale stala ma 1000e. Mam ju v skrini,odkedy som ju kupila a furt si hovorim,ze este neprisiel ten cas,ze ju asi posuniem. Svoje su svoje.

anonym_3fac65
Včera o 21:31

Viem že sa pýtaš iné, ale tvoje vlasy sa pod parochňu zničia ešte viac

loliki
Včera o 21:58

Ja som pred rokmi objednala mame 2 z aliexpresu, vtedy ešte nebolo Temu. Ona bola po chemo a bolo to fajn, pekné, svedčili jej, aj v zime. Striedala si ich. 🙂

lady083
Dnes o 05:05

Ja som bola s onko kamoskou kupovat tak 3 roky dozadu v BA a vtedy z umelych vlasov stala cca 400€ a z normalnych asi 1000€.

katarinaba
Dnes o 06:54

@dena018374738 pozri, zajdi do toho obchodu a presne uvidis ceny, tu dostavas rady akurat tak na dve veci.
Alebo - aj ked tiez od veci kedze je to net, ale - pozri si cyntia novotkova - navrhuje synteticke parochne - farby, strihy, sama ich nosi, na tiktoku najdes videa ako ich nasadit, starat sa o ne. Za mna krasne parochne, na nete ma kratku za 250 EUR. Viac som to nestudovala, to uz si pozri sama. Ja, ked raz budem mat naho..no vlasy, urcite siahnem po jej parochniach.