Koľko vlasov vám denne vypadne?
Baby nemáte fotku pre porovnanie koľko vlasov denne vám ide preč? 🤣 a ešte keby napíšete aké dlhé ich máte.. lebo som zúfalá poslednú dobu už ale zase vlasy mi veľmi narástli a jasne že potom to vyzerá že je ich viac
Dlhsie vlasy neznamena ze budu viac padat. Lamave, znicene vlasy budu viac padat. Ja mam dlhsie a zdrave a padaju mi menej ako pred rokom ked som ich mala len pod ramena 🤣 a naozaj netusim kolko vlasov mi za den vypadne nefotim to ani nepocitam. A pokial nevypadavaju doslova chumace vlasov alebo pri kazdom jemnom dotyku ti ostanu v ruke tak je to prirodzene a uplne normlane, ze vlasy vypadavaju 😊
To keby som mala zbierat 🤣🤣🤣 ale najdu sa vsade, v kazdej jednej miestnosti, lietaju kade tade, ale uz sa to lepsi, skus dixi žihlavovy šampón
Jedného času tu bola taká maniačka, ktorá si nonstop fotila chuchvalce svojich vypadaných vlasov a zakladala témy, či je to v poriadku. 😄Autorka kym ti masívne nevypadávajú vlasy a nemáš lysé miesta na hlave, tak si myslím, že je to v poriadku. Ja mám plnú kefu hlavne po umytí. Používaj kvalitny šampón, ktorý ti veľmi nevysušuje vlasy a kvalitnú kefu, ktorá ti nevytrháva vlasy.
@dadka1997 Dixi sampon je ekvivalent Jari na riad. Zihlavu to ani nevidelo.
Mne nepadaju vlasy vobec, len pri cesani ich par vycesem, ale mam ich velmi jemne (vyzeraju riedke), pod plecia.... Tak si vyber
Štatistika hovorí, že 70 vlasov denne, no u mňa určite viac a aj tak mám vlasov na štyri hlavy 🤣
Malo, ale na jesen vzdy ooovela viac . Nepocitam to, nezbieram, nefotim takze Ti nepoviem
toto tu už dlhšie nebolo...
@stanulienkat pockaj chces povedat ze jar na riad nie je vyrobena z jari?😱
@really8 😀
No moje vlasy sú snáď všade, vypadáva mi veľa vlasov každý deň. Neriešim to lebo viem že je to normálne.
To je ťažko povedať. Cez deň ti ch môže tolko vypadnúť a ani o tom nevies. Keď sa ráno češem možno tak cca 20. Cez deň ani nevnímam pokiaľ ma niekde neštekli.
kedysi aj 500, áno počítala som ich kvôli vyšetreniu v Ľubochni. 😕
Všade sa hovorí, že 100 vlasov denne je v poriadku. Nesúhlasím. Lebo je rozdiel či vypadne 100 vlasov Kvete Horvátovej, alebo Zuze Šebovej. 🤷♀️ Treba hľadať príčinu a pomôcť si, ak sa dá.
Mne vlasy padajú minimálne, za deň ja neviem, 15 možno 🤣🤣 ale mojej sestre, tej celoročne padá extrémne veľa vlasov, aj mame. Ale ony majú mega husté vlasy.
Padali mi dosť...odvtedy ako použivam Vlasové hnojivo šampón aj tabletky, začali mi rásť nové. Je ich celkom dosť, také 3cm dlhé sú.
Tiež pomohlo sérum Keratin+kofeín
Uživam dlhšie aj Biotin a Zinok.
@jamimo a to ta guca prvá fotka je po 1 umyti?
@stanulienkat presne, to bordel je plný SLS - čiže to pekne pení ale zároveň vysušuje a ničí vlasy. A predovšetkým na farbené vlasy úplne nevhodné. To už rovno tá jar 😃
@stanulienkat tak potom mi ta jar na riady pomaha na vypadavanie vlasov 🤦♀️🤣
No však dám sem ja fotku keď prídem z roboty
Po umývaní vlasov mi viac ujde ako keď si ich len precesem, to ani veľmi nie. Ale po umytí, keď si aj pokožku vlasov umývam tak mi viac vypadnú .. neriešim. Nemám žiadne plesiny, vlasy mám husté

To niekto zbiera cely den vlasy aby si ich odfotil? Rano ucesem vyhodim, ked cez den najdem zdvihnem vyhodim.... ked sa osprchujem pozbieram a vyhodim...